Visszatérhet a Scott Pilgrim-játék

A tizedik születésnapját ünnepli a Scott Pilgrim a világ ellen filmes és videojátékos adaptációja, a rajongók pedig a játék újrakiadásáért kampányolnak. A Ubisoft már felkereste az eredeti képregény szerzőjét.
  • Írta: szlav

Kommentek

#8
#7: Háromszor próbáltam megnézni ezt a filmet, de ez a részlet meggyőzött róla, hogy többet ne próbálkozzak vele.
Profi munka, jó szereplők, de nem az én világom.
#7
SLi
#6: ő az egyik hanem a legtökéletesebb casting a filmtörténetben az adaptációkat tekintve,de ez az egész filmre igaz, bár fura volt hogy Chau karaktere annyira szép volt kicsit hiteltelen volt, visszanézve hihetetlen mennyi ismerős arc tűnt fel ebben a filmben, plusz ott volt Brie Larson is : https://youtu.be/y69gQtAdHKc?t=27
nekem kb fél éve esett le hogy ez ő volt
#6
#5: +1, én is imádtam:) asszem itt lettem szerelmes Mary Elizabeth Winsteadbe:D
#5
#1: Akkor készülj fel, mert én többbször is láttam és imádtam. Sztem zseniális film. És nem, ez nem vicc vagy irónia. Mai napig mérges vagyok a MARVEL-ra, amiért nem hagyták Edgar Wright-nak,hogy megcsinálja a saját kis Hangya filmjét.
#4
#1: A kultikus film és a kultfilm közt fogalmi különbség van. A kultfilm definíció szerint egy olyan film, aminek kicsi, de nagyon elkötelezett rajongótábora van. Ezen kívül sokszor kifejezetten az jellemző a kultklasszikusokra, hogy buknak a kasszáknál, később viszont megtalálják a közönségüket. A Scott Pilgrim vs. the World abszolút kimeríti ezt a fogalmat.
#3
#1: Ezt személyes sértésnek veszem.
#2
Én elvoltam vele
#1
Mi van? A Scott Pilgrim a világ ellen film, hogy a fenébe lenne kultikus. Az egy méretes bukás volt. Nem nagyon találkoztam olyannal, aki látta a filmet, és tetszett is neki. Az általános dolog az, hogy nem is látták a legtöbben ezt a filmet, sőt sokan nem is hallottak róla. Egyébként egy erős közepes volt a dolog.
Kultikus. Ez a hét vicce.