Hónapokkal később rendezik meg a jövő évi GDC-t

  • Írta: fojesz
  • 2020. augusztus 14.
  • Rendezvény
Link másolása
A koronavírus-járvány miatt az idei Game Developers Conference-t lefújták, a rendezvényt egy online eseménnyel pótolták. Egyelőre úgy fest, hogy a jövő évi konferenciát sem tarthatják meg a szokásos menetrend szerint.

A koronavírus-járvány idén lenullázta a rendezvényeket, a Game Developers Conference lefújásáról elsők között döntött a szervező Informa Tech. A kifejezetten szakmabelieknek szóló konferenciát végül egy online eseménnyel, a GDC Summerrel pótolták, ez azonban nem hagyott túl mély nyomot maga után: árulkodó legalábbis, hogy a rendezvényt múlt héten tartották, és a sajtó sem nagyon szemlézte.

Úgy néz ki azonban, hogy jövőre sem térhet vissza minden a régi kerékvágásba, az Informa Tech a minap bejelentette ugyanis, hogy a szokásos márciusi rajtnál csak hónapokkal később, július 19-23. között rendezik meg a GDC-t. Érdekes változtatás emellett, hogy a jelenlegi elképzelések szerint a konferencia egy hibrid esemény lesz, vagyis a szervezők szeretnének fizikai kitelepülést is a San Franciscó-i Moscone Centerbe, ezzel párhuzamosan azonban egy digitális műsorral is készülnek az érdeklődők számára.

Az Informa Tech ezenkívül több testvéreseményt is tartana a 2021-es év folyamán.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...