Tony Hawk’s Pro Skater 1 and 2 - ilyen volt, ilyen lett

Mától érhető el a Tony Hawk’s Pro Skater 1 and 2 demója, persze csak azok számára, akik előrendelték a játékot. A GameSpot jóvoltából most egy összehasonlítást is kaptunk az eredeti és a felújított Warehouse-ról.

Az Activisionnél csúcsra járatják a nosztalgiát, hiszen a Tony Hawk’s Pro Skater 1 and 2 épp úgy kapja meg demó formájában a Warehouse pályát, ahogy 1999-ben az eredeti játék is. Ez a próbaverzió csak az előrendelők számára érhető el, ők viszont már mától lecsaphatnak rá, ennek apropóján készült el a GameSpot alábbi videója is, amely összehasonlítja a PlayStationön futó Tony Hawk's Pro Skatert és a PS4-es remake-et.

Ahogy azt látjátok, a játék alaposan megszépült, miközben a közkedvelt raktárépületben minden egyes rámpa és korlát ott helyezkedik el, ahol 21 évvel ezelőtt. Habár a Tony Hawk’s Pro Skater 1 and 2 frissített trükklistával érkezik, így olyan mozdulatokat is előcsalhatunk menet közben, amelyek csak később kerültek be a sorozatba, természetesen kapunk majd egy beállítási opciót, ahol az irányítás egy az egyben az első játékot idézi. A GameSpot is így játszott.

A Tony Hawk’s Pro Skater 1 and 2 szeptember 4-én érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

5 komment - szólj hozzá!