Resident Evil 7 - a legkapósabb Resident Evil

A Capcom Platinum Titles nevezetű összesítésében szerepelnek azok a játékok, amelyek túllépték az egymilliomodik eladott példányt. A Monster Hunter World magabiztosan vezeti a listát, de a Resident Evil 7 most előretört a második helyre.
  • Írta: gorien

Kommentek

#18
#14: Kaptár :D :D
#16
#14: Vagy a Végetnemérő Gonosz?
#14
#13: Mi lenne a legkifejezőbb,legfrappánsabb magyar fordítása a Resident Evilnek?Az örök gonosz?
#13
#11: Miért? Szerintem a Re cím a jelentéséből adódóan, sokkal ötletessebben és kellően titokzatossan adja át a játék valódi filozófiáját. Ahhoz képest a Biohazard egy snasszul hangzó címnek tünik, ami a pofámba vágja, hogy a játékban konkrétan tényleg erről van szó. Ez olyan, mint egy film elbaszott cím adása, amolyan magyar fordításban, ismerünk ilyeneket, de ez csak az én véleményem.
#10
#4: Én a Biohazrdon szoktam elmosolyodni, mikor meghallom. Szerintem a Resident Evil név sokkal királyabb, karakteressebb, sejtelmesebb és a csengése is jobb.
#8
Törölt felhasználó
#5: Nekem a kedvencem a mai napig az eltero szamozas, mert az elejen elcsesztek ;-) Dynasty Warriors, ez meg egy verekedos cim volt, majd jott a Musou resz, erre Japanon kivul mivel nem tudtak hogy forditani, jo lesz az 2-nek...es igy a mai napig ha jon egy resz az Japanban 1 szammal kevesebb, tehat ami nalunk Dynasty Warriors 9, az naluk meg csak 8, kegyetlen luzerseg ;-)
#7
Kimoderált üzenet
#5
#4: Nem tudom, hogy végül is offenzív volt nekik, vagy nem, de ha igen, akkor tényleg gáz. De amúgy sok más cím cserét sem értek, hogy miért volt ez jó. Ilyenek, mint Amerika és Európa esetén Indigo Prophecy vs Fahrenheit, vagy éppen Need for Speed 4, ami mindenhol High Stakes, de Európában és Brazíliában Road Challenge, japánban meg egyenesen Over Drivin' IV ...
#3
Most akkor ez a legresidentebb evil, vagy a legevilebb resident?
#2
Jó is voltt!.....a legjobb rész szerintem!
Para és a grafika is rendben voltt.
Ha ezen a vonalon mennek tovább,akkor én vevő vagyok a következő részre is.