Total War Saga: Troy - 7,5 millióan csaptak le rá

Az Epic Games Store 24 óráig ingyenesen kínálta a legújabb Total War-játékot, így ha akár csak egy kicsit is kedvelitek a stratégiai címeket, valószínűleg ti is lecsaptatok rá - ezzel pedig közel sem voltatok egyedül.

Ajándék falónak ne nézd a fogát! - mondhatnánk, ha a Total War Saga: Troy csalódásként ért volna bennünket, de iNKARNATE kollégánk a tesztjében kifejezetten pozitívan összegezte az itt látottakat. Az Epic Games Store akciójának hála valószínűleg ti is beszereztétek a játékot, és az is lehet, hogy azóta már rengeteg csatát meg is nyertetek, csakúgy, mint az a 7,5 millió játékos, aki az első 24 órában lecsapott a Creative Assembly alkotására.

Nyilvánvaló, hogy egy ingyenesen kínált játék nagy közönséget vonz, de még a fejlesztők sem számítottak ekkora rohamra. A Creative Assembly vezető termékmenedzsere, Rob Bartholomew elárulta, hogy mindvégig hatalmas optimizmussal várták a launch napját, ez a forgalom azonban még őket is meglepte. "Fantasztikus volt az Epic Gamesszel való közös munka, hiszen nekik köszönhetően ingyenesen kínálhattuk ezt a vadiúj játékot. Ezzel rengeteg új és veterán stratéga élheti át ezt a nagyszerű Sagát. Nagyon elégedettek vagyunk az eredménnyel" - tette hozzá Bartholomew.

3 komment - szólj hozzá!