Történelmi utazásra hív a Microsoft Flight Simulator

Elképesztő belegondolni, hogy a Microsoft Flight Simulator immáron 38 éve szeli a virtuális egeket. A napokon belül megjelenő új részre hangolódva most visszatekinthetünk a sorozat múltjába.
  • Írta: szlav

Kommentek

#16
Törölt felhasználó
https://youtu.be/LYJ5_bMLwpU


Lányommal tegnap ezt nyomtuk órákon keresztül utána folytatták a barátokkal! Régen nevettünk ennyit és jó volt látni mennyire jól szórakoznak a géppel!
A kazettáról való játék betőltésről leesett az álluk :)
#14
#12: Az a szitu, hogy a játékok nem sokban térnek el most azoktól, amiket ez, vagy az általad linkelt videó jelképez. 1998-ban ugyan úgy át lehetett volna élni egy Death Stranding-et MGS1 grafikával is, mint a Halo játékot a prezentált N64 grafikával. Mint volt tulaj tudom, hogy a N64 sosem tudott ennyit, mint az Infinite demake videóban van, mert annál sokkal homályosabb és ködösebb volt.
#11
#10
Törölt felhasználó
#9: Ez mi ez? Az XSX és Ps5 közötti elhanyagolható különbség???

Bocsi!
Magaslabdákat dobsz néha! :)
#8
Marha jó volt a kisfilm.
#7
#6: PS haterkedés? Te mit olvastál? A komment a grafikáról szól, a death stranding meg multiplatform játék. Írhattam volna helyette bármelyik másik játékot is, de az ugrott be, mert arról beszéltek sokat, hogy jól ki tudnak kapcsolódni vele.

Ha ebben PS haterkedést láttál, akkor a hiba a te készülékedben van. Az ilyen embereket nem is értem, mondjuk. Szerintem valami komoly nevelési vagy önértékelési prob lehet. Még csak azt sem írtam bele, hogy konzolon meg PC-n, kivéve ugye a Sony konzolon, nehogy haterkedés legyen egy tényből... Ja de most már értem. Az a bajod, hogy nem jön PS-re és idejöttél, hogy haterkedek, mi? Hát nem haterkedtem. Ez úttal.
#5
#4: Nyilván nem ugyan úgy irányítod gamepad-del , mint cuccal, arra céloztam, hogy lehet már azzal is eklendezni. Ha valamelyik gamer mondjuk pont nem jet pilóta a munkahelyén még az is tud vele játszani, akár konzolon is.
#4
#3: A '80as '90es évek kockái még így kockultak, manapság meg vonat elé ugranak egyesek ha nincs meg a stabil 120fps 4K-ba. Az meg hogy konzolon kontrollerrel is játszható... na igen... de hogy? Már itt-ott vannak kedvcsináló streamek, láttam is egyet, a csávó vagy billentyűzettel vagy kontrollerrel nyomta, szokásos jobbra balra rángatózás, a kifutón nem tudott egyenesen gurulni, mikor meg felszállt kb ilyen gta5, crew 2 szintű repülést tudott produkálni, gondolom el volt minden állítva az árkádosabb irányítás felé. Úgyhogy nem, marhára nem ugyanolyan mint egy komoly repszimes felszerkóval.
#3
De kemény ez a videó. A vektoros grafika után a filled vektor futott vagy 0 fps-sel, aztán miután felgyorsult, a textúrázott poligon futott 0 fps-sel. Aztán megjelentek az első 3D objektumok. A 2002-es meg már ezen belül is ott volt, hogy visszaadta teljesen a feeling-et. Akkoriban ez azért a valósághűnél is komolyabb fotorealisaztikus grafika volt, ahonnan nincs tovább. Aztán utána a 20-as.... rendesen karcolt egy vonalat az agyamba. Most ott vagyunk, hogy ez egy asztali konzolon, vagy PC-n egy gamepad-del irányítható ugyan úgy, mint egy többmonitoros, többezer dolláros felszerelésben totál élethűen...

Ennek a videónak a megtekintését platformfüggetlenül ajánlom bárkinek, aki szereti a játékokat. Ez itt a pro séta szimulátor és nem a Death Stranding.
#2
Húúú az elsőt GOG-ra azonnal XD
#1
Hat igen, gyerekkoromban meg nem keszitettek konzolokra, nagyobb kihivas volt ez a jatek, nem is volt turelmem hozza akkoriban, hagytam a fenebe. :D

Most viszont hogy igy ez a resze mar tenyleg elegge igenyesen fest, valamint a kezelese, jatekmenete konnyitve lett a konzolos jatekosoknak koszonhetoen, durvan kozel 30 ev utan ismet adok neki 1 eselyt azt hiszem. :-)))