A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A négynapos hétvégén sem maradunk játékok nélkül, a következő napokban is érkezik néhány olyan cím, amire mindenképpen érdemes lesz odafigyelni. Lássuk a heti játékmegjelenések listáját!
  • Írta: fojesz

Kommentek

#10
#6: Azért rossz nagyon a Zero Dawn-os példa, mert a Flight Simulator egy pc-s sorozat. A mostani részben újdonság az xboxos megjelenés, ezért nem nagy csoda, hogy pc-re előbb jelent meg. Az nem egyszerű, hogy négy konzolra kell megjelentetni (One S, One X, One SX, One SS) plusz akár még az Xcloud is, és a leggyengébben is vállalható módon el kell döcögnie.
A konzolos későbbi megjelenésnek lehet, hogy üzleti okai is vannak, pl. az új generációt akarják ezzel erősíteni, hogy ne azt nézze a vevő, hogy a mostani konzolokon gyengébb a grafika, hanem hogy érdemes megvenned az erősebb gépet, mert azon mennyivel szebb.
#9
Törölt felhasználó
#8: Úgy van! :)
#7
Törölt felhasználó
Hát ha látják,hogy valami bukó akkor előbb-utóbb elengedik. A pénz meg akkor legyen nekik egy drága tanulópenz!
Ha látják,hogy a kutya sem veszi one-ra akkor muszáj lesz nekik lépni. Ha az Xsx is annyit javít a játékokon és elvileg sokkal többet mint az one x már megérte nekem.Mert bizony vannak olyan játékok amik jobban néznek ki most is X-en mint egy remaster lehúzás.
Az sima xbox one verzióra én is kivancsi leszek hogyan oldják meg :) Majd siman fut rajta a 720p stream egy időben a játékkal :) Meglátjuk!
#5
Törölt felhasználó
#3: Halo!
Arról nem a Micro hanem a játékot fejlesztő cég tehet!Töménytelen pénzt tettek bele,biztosan kopogtatnak most pár fejen :)
Ha jól tudom ennél meg jórészt a szerverek számolnak. Talán több nagyobb játék is érkezhetett volna,ha nem sírnak az állandó online miatt.Kicsit korán akarta bevezetni a Microsoft és úgy nevettek rajtuk mikor az első tab-ot bemutatták. Végül csak ez lesz a jövő most már nem csak ők látják.
#4
fojeszModerátor
#2: De igen, csak nem most.
#2
De a Fliht Simulator, Xbox-ra is jön nem?
#1
Azt hiszem hogy hamarosan akkor elkezdhetek repkedni par kort, majd az idoutazast sem hagyhatom ki, hiszen Samurai Jack regi kedvenc! :D