Phil Spencer: nem a több konzol eladása a célunk

A legutóbbi Animal Talking-epizód vendége volt az Xbox-franchise fejese, Phil Spencer, aki egyéb érdekességek mellett arról is mesélt az adásban, hogy nem a konzoleladási rekord megdöntése a vezérelvük.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#118
#90: De neked meg jó a multi választék ( egész biztos milliók elvannak sony ex nélkül ) , akkor ugyanolyan komolytalan az hogy "vettem ps4-et, de dobtam, és most végre a box-on minen fasza". Mi volt az amivel ps4-en nem tudtál játszani de box-on igen ? Ha meg van ilyen, akkor mégis csak számítanak az ex-ek ? Kicsit fura ez....
#115
#114: Helyes helyes! Remélem nem nyakazol le hogy próbàltalak rábeszélni. :P
#113
#95: Háh, ez ari! :)
#112
#111: Kérd mástól
#110
#105: Nálad "érthető"
Nekem, ha másnak nem is (nem tudom) tökéletesen felvázoltad hogy látatlanba miért utálod a TloUS2 játékot. Nem értek vele egyet, viszont a miérttel egyet értek. Tiszteletben tartom, szerintem volt már több blogom, beszélgetésem is mióta végigvittem és egyszerűen nem tudom az élményeim kivel megosztani, mégsem traktáltalak vele soha. Pedig nem egyszer, kétszer beszélgettünk azóta.
Egyszerűen kerülöm a témát mert te nem szereted nekem pedig maradandó élmény. Más miatt szeretem, mint amiért te utálod így sosem lenne egy normális beszélgetésünk erről a témáról (persze addig, míg végig nem játszod).
Viszont vannak itt olyan fanatikusaok, akik ugyan azok mint Duken csak fordítva. Mindent gyűlölnek ami Sony logó alatt jön ki és közben valami felsőbbrendű, továbbfejlesztett metahumánnak érzik magukat. Gamernek tartják magukat úgy, hogy az ég világon egy jó hardveren kívül nem rendelkeznek semmivel csak savanyúság szabályzóval.
Egyébként, szoktunk összevitázni de sosem írnék neked olyan stílusban amit félreolvastál...
#109
#103: Jajjjj. Megint új acc kandicam de a szöveget nem cseréld.
#108
This escalated quickly.
#107
#105: A last of us nekem se tetszett na bumm van még rajta kívül egy csomó exkluzív ami viszont tényleg jó
#106
#90: Amikor elolvastam ezt a kommentet körül néztem hol a kandi kamera. :D
#104
#103: Miféle rekordokat? Sehol sincsenek egy Nintendo exkluzívhoz képest eladásban XD
#103
#96: Igen sokan elégedetlenk, biztos azért döntögetnek ezek a játékok eladási rekordokat.
Én is elégedetlen lennék ha kimaradmék belőlük :)
#102
#90: Mellesleg szövegértelmezés nálad is odabasz.Hol írtam olyat hogy 5 játékkal játszottam?Felsoroltam 3 olyan címet amit tuti megbántam volna ha kihagynom.
#100
Akkor beindul majd nekik a szekér rendesen ha ps en is lesz xbox game pass xD