Hitman 3 - búcsúzik a többjátékos mód

  • Írta: szlav
  • 2020. augusztus 18.
  • Hír
Link másolása
Az IO Interactive elárulta, hogy milyen játékmódokra számíthatunk az új Hitman-széria harmadik felvonásában. A legnagyobb változtatás, hogy nem csupán az új epizódból, de a Hitman 2-ből is távozik a Ghost Mode.

A Hitman 2 két évvel ezelőtt egy teljesen egyedi többjátékos móddal, az úgynevezett Ghost Mode-dal került piacra, melynek lényege, hogy a küldetéseinket egy másik játékossal párhuzamosan, egymással versengve kellett megoldanunk. Papíron a koncepció érdekes volt, de a gyakorlatban bőven akadtak vele problémák, a felhasználók pedig hamar magára is hagyták ezt a játékmódot.

Az IO Interactive tehát úgy döntött, hogy a következő epizódban kukázza a Ghost Mode-ot, ami azonban ennél is meglepőbb, hogy augusztus 31-től a Hitman 2-ben is lelövik a játékmódot. Hiába, végső soron mégiscsak magányos a bérgyilkosszakma, és úgy tűnik, hogy ezt a Sniper Assassin is reflektálja majd - a fejlesztők elárulták, hogy az új játék megjelenése előtt a mesterlövészes játékmód kooperatív funkcióit is nyugdíjazzák.

Elkönyvelhetjük tehát, hogy a Hitman 3 minden tekintetben az egyjátékos kalandokra fókuszál majd. A hagyományos sztorikampány mellett visszatér majd az eddig is ismert Elusive Targets, az Escalation, a Contracts és egyszemélyes formában a Sniper Assassin is, az egészet pedig megfejeli majd a VR-mód, amely nem csupán a harmadik rész küldetéseit, de az előző két felvonás misszióit is támogatja majd.

A Hitman 3 2021 januárjában érkezik PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, valamint Xbox One-ra és Series X-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...