Ghost of Tsushima - mikrotranzakciómentes marad

  • Írta: Baloo
  • 2020. augusztus 18.
  • Hír
Link másolása
Tegnap, mint derült égből a villámcsapás érkezett a hír, hogy többjátékos móddal bővül a Ghost of Tsushima, méghozzá mindenféle extra költségek nélkül. Ezzel kapcsolatban tisztázott most pár felmerülő kérdést a Sucker Punch.

Ahogyan azt már tegnap is megírtuk, a négyfős co-op módot ígérő Ghost of Tsushima: Legends ingyenesen lesz majd letölthető mindenki számára, aki beruházott az alapjátékra. Ez túl jól hangzik elsőre, hogy igaz legyen, ezért egyesek el is kezdtek spekulálni, hogy mi lehet benne a csapda.

Arra gondolhatnánk, hogyha maga a DLC ingyenes is lesz, akkor a Sony majd mikrotranzakciókkal tűzdeli tele, hogy így szerezzen belőle némi extra bevételt, de a Sucker Punch munkatársai most mindenkit megnyugtattak: erről szó sincsen. A Ghost of Tsushima: Legends mentes lesz mindenféle játékbeli költségtől, minden eszköz és fegyver a teljesítményünk alapján lesz feloldható, és ezt a jövőben sem tervezik megváltoztatni majd.

A fejlesztők azért a teljesség kedvéért azt is hozzátették, hogy a kiegészítő online mivoltából adódóan PlayStation Plus-előfizetésre természetesen szükségünk lesz a futtatásához.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...