Erősen megtolja a hónap végét az Xbox Game Pass

Menetrendszerűen szállította a Microsoft azt a blogbejegyzését, amely az Xbox Game Pass augusztus második felére, illetve szeptember elejére szánt újdonságait szedi listába. Lássuk a felhozatalt!
  • Írta: fojesz

Kommentek

#23
#20: Nem védeni akarom, de áruld már el (áruljátok már el) nektek miért lenne jobb ha minden trágárság és vagy a szerintetek "bűnös" megnyilvánulás miatt tiltanák?
Attól jobbnak többnek éreznétek magatokat? Csak halkan jegyzem meg szerintem egyik magyar fórumon se MAC címre bannolnak azaz az illető a bannolása után 1 perc múlva itt lenne más néven.. Szóval teljesen felesleges bármit is tenni ezügyben ugyanis ez így egy soha véget nem érő dolog lenne..
#21
#20: Nem tudom ki az a kamegeanyámkínja akit emlegetsz.
42ezer onnan jött hogy rákerestem googlin, keress rá nyugodtan első találat az volt, de már előtted írták hogy lehet olcsóbban is venni
Azt nem mondanám fanatizmusnak hogy nem jön be a felhozatal.
Te milyen játékokkal játszol ha ezek erős címnek számítanak?
Trollozás helyett inkább várnék egy értelmes indokot hogy miért édemes megvenni a microsoft konzolját.Erre csak a gamepasst hozzák fel ami szerintem nem túl acélos.Szóval tudsz egy értelmes indokot mondani az xbox mellett vagy csak a fanboyozás megy?
#19
#16: Annyiért modjuk tényleg megéri.
#18
#17: Jaj bocs hogy én a jó játékokhoz vagyok szokva.
#16
#14: Game pass ultimate kell.De veszel egy éves goldot valahol és 300-ért át lehet váltani gpu-ra.
Én a napokban vettem brazil kódot,vpn-el beaktiváltam és átváltottam.Most 14 hónap gpu-m van 13000-ért.
#15
#10: A trollkodással amúgy addig szerintem nincs baj, amíg jópofa, nem toxikus, lehet azt jól is csinálni:) Más kérdés, hogy crytek nem troll (bár az lenne, de ő véresen komolyan gondolja, hogy 300 ft miatt játssza itt a hattyú halálát), szimplán csak idióta, valamiért mégis megkapta a védettséggel járó karszalagot, látszólag örökre:D A felhozatal meg amúgy tényleg nem rossz, kéne már egy nyamvadt PC:)
#14
#9: Csak úgy érdeklődésképpen.Ugye a gamepassal lehet multizni vagy kell hozzá a live is?Mert ezekre a több éves játékokra noname címekre meg a repcsiszimulátorra kicsit sokallom az évi 42ezret pláne még ha a livera is külön kell fizetni
megj. Most néztem végig a teljes gamepass kínálatot kb a játékok 99százaléka nem érdekel a maradékot meg már 4-5 éve kijátszottam.
Ennyi erővel vehetnék egy kichippelt 360-at is.
Mellesleg van a boxon olyan játék is ami ki is használja a konzol erejét?
vagy csak arra jó hogy 4k-n fusson rajta a fortnite?
#13
#7: Ott van az, jónak ígérkező új megjelenésű rétegjátékok, csak ezúttal nem a te réteged ;).
Wasteland 3, Crusader Kings 3, Spiritfarer, MFS, Battletoads vagy a Life is Strange-esek játéka. Erős.
A W3, CK3 vagy az Earth Simulator nálam is várós, de mivel ezeknek a kijátszása - ha valaki igazán belemerült - alsó hangon egy hónapot elvisz, hozzám csak valami szép dobozos verzióban jutnának el, ha van olyan belőlük. Amire ennyi időt szánok, az nekem ennyit megér.
Ha nincs dobozos, akkor várok velük, amíg esik az áruk, úgyis van most mivel játszani.
#8
Vaó repcsiszimulátor,harcibékák meg 3 éves resident evil
#5
#1: F
#4
#1: Bszki! Azt már nem fogod magaddal vinni a koporsóba!