Így néz ki az Xbox Series X kezelőfelülete

Friss videó mutatja be, hogy miként fest majd az Xbox Series X megújult dashboardja. A kezelőfelület - akárcsak a kontroller - nem változott sokat, inkább csak finomhangolták azt a redmondiak.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#25
Legjobb UI-ja a Switch-nek van, primitív sz*r, semmi felesleg.
Csak az eshop gechy lassú mióta teleszórták indie szeméttel.
#23
Nekem inkább csak a kinézet ami nem tetszik meg az elrendezés. Community-be nem voltam amióta ilyen a menü mert egyszerűen olyan helyen van, meg olyan az elrendezés, nem bonyolult csak nekem nem jön be. Sokkal jobban tetszene az hogy kevesebb mindent látsz egy oldalon, ha nincs minden így egybe sűrítve.
#20
19#
Ebben a sorrendben. :)
#19
Szerintem a ps kezelőfelülete sokkal átláthatóbb mint az xboxnak de a következő szériáknak már illó lenne valami brutál látványos kreatív fasza menü rendszert kitalálni de ez biztos el marad most is.Kiváncsi leszek inkább az örök kérdésre,hogy ps-t vagy xboxot vegyek. :)
#18
Törölt felhasználó
#17: Az ilyennek kényszerzubbony jár nem tisztelet :)
#17
#15: Ugyan, adhatnál neki egy kis tiszteletet, vélhetőleg a 100 millás PS eladásából 99 millát ő vett meg, most meg csak erősíti a táborát. Business as usual.
#16
#7: Én örülök, hogy elmondtad a tapasztalatod. Tökéletes dolog meg úgy sincs a kategóriában.
#15
Törölt felhasználó
Kedves szerkesztőség! Dobjátok már ki az oldalra a hozzászólók ip címeit :)
Gyanús,hogy 86 reges szánalom megint gazdagodott egy nyomorult lélekkel!
#14
Törölt felhasználó
#13: Neked nem is csodálom! :)
#12
#11: Azért agyvérzést ne kapj. Kár vóna’
#11
Törölt felhasználó
Jaj,most lassabban jött be a Gamekapocs pár tizedmasodperccel képzeld!
Köcsög Android,rohadt Google,szemét IOS,Pc!
Pusztulna el ez a rohadt technológia is mert nem elég,hogy fel kell oldanom a telefont retina azonosítással vagy ujlenyomattal!Még egy b.zi böngészőt is meg kell nyitni és utt meg nincs vége mert pofáznom is kell vagy egy szar.s címsorba bepötyögni mi a lófa.zt akarok!
Hát miért nem tudja már ezt is helyettem!!!
Ááááá világvége!
#10
#8: Én nem hasonlítom máshoz, nagyon ritkán megy nálam a PS.

Persze, igazad van, lassú a net, ez lehet a gond.... Ja, nem. A store igenis tud változatos lassulásokat, beakadásokat produkálni X-en. Nem fogok vitatkozni, tökre le...rom hogy éppen most éppen neked ( ki tudja melyik címnél vagy hol ) épp nem volt ilyen. Parttalan vita, mit az amikor valaki belefut valami hibába egy játékban ( és nem ő az egyedüli ) erre beírja valaki hogy “nála nem jött elő, a másik a hülye”.
#9
Törölt felhasználó
Még egy kérdés!Mi van túl bonyolítva? Most már tényleg kezdem azt hinni,hogy a ps valami retardált barát! :)
#8
Törölt felhasználó
#6: Hmm,most direkt meglestem!4 profillal bejelentkezve semmi lassulás nem tudom miről beszélsz te is! Lehet hagyni kellene a betárcsázós netet és előfizetni valami olyanra amin nem csak a facebook lite megy.
#7
#6: Nem az a baj hogy béna vagyok kezelni,csak egy csomó minden akkor is feleslegesen túl van bonyolítva, meg túlcsicsázva, amit az ember először élvez, aztán idegesíti. Pl. engem konkrétan zavar a store-ban, ha rűkeresek egy játékra, akkor tökre belasstja az egészet hogy egy b*szom traile elindul, pedig baromira nem igényelném.... és ez a lassúság még X-en is megvan. Nem akarok vitázni, mert természetesn mindent meg lehet szokni, ez az én véleményem.