Ígéretes kínai fejlesztés a Black Myth: Wukong

  • Írta: fojesz
  • 2020. augusztus 21.
  • Bejelentés
Link másolása
Ígéretes akció-szerepjátékot villantott a kínai Game Science csapata, méghozzá rögtön egy 13 perces gameplay videó segítségével. A srácok most óriási toborzásban vannak, ezen múlik az is, hogy mikorra tudják befejezni az anyagot.

A Black Myth: Wukong egy soulslike beütésű akció-szerepjáték, amely a kínai mitológiára építő regényből, a Nyugati utazásból merített ihletet. A szintén kínai fejlesztőcsapat, a Game Science mindjárt egy 13 perces gameplay videó kíséretében rántotta le a leplet az Unreal Engine 4 hajtotta munkájáról:

Mindezt azzal a hátsó szándékkal, hogy a látnivalókkal meggyőzze a játékosokat, és új munkatársakat tudjon toborozni, jelenleg ugyanis csak egy nagyon pici csapat szorgoskodik az anyagon, így egyelőre az is bizonytalan, hogy mikor kerülhet boltokba. Az biztos, hogy PC-re és "a mainstream konzolokra" is elkészül majd, a fejlesztők azonban nem zárták ki a felhős megjelenést sem.

7.
7.
Robilluma
#2: Nem tartok tőle hogy valami brutál souls like játék lenne. Igen op volt a karakterünk a harcokban. Egyes elemeiben hack and slash-nek tűnt, ami szintén tetszett. Fun game lesz, a Biomutant jutott róla eszembe és igen, az Atomic Heart-nál csettintettem én is ekkorát :D Néhol Sekirós art elemek köszöntek vissza, csak a nehézsége ne legyen olyan ;)
Gyönyörű. Várós!
6.
6.
kryszisz
Hát ez kb. akkora wow, mint az Atomic Hearts volt anno. Nagyon tetszetős.
5.
5.
Slik
hat ez nagyon igeretes es baromi jol nez ki
3.
3.
Ooorky
2.
2.
Mortis
nagyon jó minőségűnek tűnnek az animációk és a környezet is, a mitológia az egyik legőrültebbek közül való s ha csak egy kicsit is átvesznek a történet szerinti Wukong személyiségéből, akkor még vicces is lesz; csak ne megint egy fránya soulslike lenne, nem tud megmozgatni. felfedezős light-RPG-ként sokkal jobban működne szerintem
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...