Demon's Souls Remake - a PS5 nyitócíme lesz?

Érdekes spekulációk indultak el a Bluepoint Games Demon's Souls remake-jével kapcsolatban. A játék még augusztus 13-án korhatár-besorolást kapott, ami alapján egyesek úgy vélik, hogy a PS5-tel együtt érkezhet az akció-RPG.

Egy héttel ezelőtt a Gematsu munkatársai szúrták ki, hogy egy koreai korhatár-besorolásért felelős szervezet adatbázisában már felbukkant a Demon's Souls remake-jének neve.

Ez még önmagában annyira nem lenne érdekes, azonban azt beleszámolva a képletbe, hogy idáig egyetlen PlayStation 5-ös cím, a Marvel's Spider-Man: Miles Morales kapta már meg a besorolását, és róla úgy tudjuk, hogy a PlayStation 5-tel együtt kerül a boltokba az idei ünnepi szezon alatt, már rögtön izgalmasabbá válik a helyzet: vajon a Demon's Souls Remake az új konzol nyitócíme lesz?

A Gematsu ezután az elméletét megerősítve tweetelt egy érdekes listát, amin olyan PS-exkluzív játékokat szedtek össze, amik a korhatár-besorolásuk után két-három hónappal meg is jelentek PS4-re. Az biztos, hogy egy Demon's Souls Remake, mint PS5-nyitócím, elég jól hangzik, azonban a hivatalos megerősítésig az egész teóriát kezeljétek masszív fenntartásokkal!

Korábban egyébként voltak pletykák egy digitális rendezvényről, amit még augusztusra tervez a Sony, reméljük, igaznak bizonyulnak a találgatások, és hamarosan többet megtudunk majd a Demon's Souls Remake-ről!

48 komment - szólj hozzá!