Egyre biztosabb a Mass Effect-trilógia létezése?

A VentureBeat nem először kínoz minket a Mass Effect-trilógia lehetséges újrakiadásának gondolatával, és most újabb árulkodó jelek kerültek elő, amelyek arra utalnak, hogy már októberben megjelenhet a projekt.

Még májusban számoltunk be róla, hogy az Electronic Arts tarsolyában lapulhat egy újrakevert Mass Effect-trilógia, azonban akkor még 2021 márciusi debütálásról szólt a pletyka. Most úgy tűnik, hogy erre már idén októberben sor kerülhet.

Jeff Grubb, a VentureBeat egyik írója, aki a Summer Game Fest kapcsán igencsak lelkesen (és ami még jobb: megbízhatóan) szivárogtatja az infókat, nemrég egy sokatmondó "Remasster" tétellel bővítette októberre a naptárát. Habár a szójáték miatt egyértelműnek tűnik, hogy a Mass Effect remasteréről van szó, az egyik felhasználó azért rákérdezett, hogy ez most egy bejelentést, vagy megjelenést takar? Erre Grubb a jól ismert mémmel viccesen csak annyit válaszolt: "Miért ne lehetne mind a kettő?"

Reméljük, Grubb ismét megbízható szivárogtatónak bizonyul, hiszen sokan lennének, akik szívesen bújnának ismét Shepard bőrébe - ezúttal már modern körítésben.

30 komment - szólj hozzá!