Justice League - négyórás a Snyder Cut

A korábbi ígéreteknek megfelelően a DC FanDome porondján lepörgött a Justice League rendezői változatának előzetese is, melyben rengeteg kivágott jelenetet láthatunk. Zack Snyder elhintett egy-két infómorzsát is a filmmel kapcsolatban.

Zack Snyder's Justice League néven kerül fel az HBO Max tárházába a 2017-es Justice League újravágott, alaposan kibővített változata, melyhez megkaptuk az első hivatalos trailert is. A kedvcsináló gyakorlatilag kizárólag olyan jeleneteket tartogat, amelyek sosem kerültek be a mozikban leforgatott változatba, így többek közt láthatjuk Darkseidot, Silas Stone halálát és számos új képsort Cyborggal vagy Flashsel.

Habár a film a megjelenésekor nem aratott osztatlan sikereket, Zack Snyder elárulta, hogy rengeteg látnivaló vár azokra, akik szívesen adnának még egy esélyt a DC-hősöknek. A rendező szerint a bővített változat nem kevesebb, mint négy óra hosszú lesz, így azt négy egyórás szeletben, afféle minisorozatként tálalja majd az HBO. Jó hír azonban, hogy a rendező ígéretei szerint a vágóasztalnál darabjaira hullott egészet egy teljesen egységes, folyamatos filmélményként is végignézhetjük majd, ha erre vágyunk.

Főképp Flash és Cyborg rajongói örülhetnek ennek, a rendező szerint ugyanis az új vágás nagyon jót tesz a két (kissé elhanyagolt) karakter fejlődésének. Snyder a csapat szíveként hivatkozott Cyborgra, ő lesz az, aki igazán összetartja a csapatot, Flash pedig olyan dolgokat művel majd az időt és teret is meggörbítő szuperképességével, amit eddig még soha, sehol nem láthattunk.

További jó hír, hogy elképzelhető, hogy a film nem csupán az HBO streamingplatformján, de a hagyományos mozikban is megjelenhet majd. Snyder egyelőre nem véste kőbe ezt az ígéretét, de annyit elárult, hogy már dolgoznak az ügyön - reméljük, hogy nem csak a tengerentúlon túráztatják meg újra a Ligát!

26 komment - szólj hozzá!