Project CARS 3 - rengeteg gameplay érkezett

Már csupán napok vannak hátra a Project CARS 3 premierjéig, így itt az idő, hogy mi is bemelegítsünk a versenyekre. Lássuk, hogyan is festenek a szélsebes körversenyek PC-n, ultra beállításokkal, 4K felbontásban!
  • Írta: szlav

Kommentek

#26
#6: Nálam eléggé a PS irányában áll a mérleg,de csak minimálisan.Eddig 2 vagy 3 olyan játékot mutattak ami érdekelne is.Viszont 2-3 játékért nem veszek konzolt.
Viszont boxon meg ott van egy rahedli játék a könyvtáramban.Szóval nehéz döntés.2 évet minimum várok a vásárlással.
#25
#24: Nahát, nahát. És indulhat a pletyka, hogy vajon erősebb lesz-e. Nekem nem fontos, hogy erősebb legyen (mert sehogy sem lesz erős), de ha olyan lesz, ami nem megy az atomjaira két óra game után, akkor nekem simán jöhet és ez no brainer.
#22
YanezModerátor
#21: Te sem tudsz olvasni a sorok között. :[]
#21
#7: Tényleg beáldoznád a ps-es játékaidat, mentéseket, trófeákat, barátokat csak azért, mert 50-100 dodóval olcsóbb lenne az xbox?
#20
#7: Ravasz!
#19
#18: Ez utóbbival én is így vagyok. A Switch-ből már nem remaster, hanem remake kéne, de akkor engem is kifejezetten érdekelne.
#14
#13: Igazad van teljesen, csak 9 én meg jól mellé néztem (mivel keresés után meg sem nyitottam az oldalt csak arra a 3 sorra pillantottam rá.
#12
YanezModerátor
#9: Azért nem kis baklövés kell ahhoz, hogy hulladék legyen a hardver. Ezt csak úgy tudom elképzelni, hogy a cégnél munkaerő váltás történt és felvettek egy rakás agyhalott zombit a hardver részlegre. Esetleg Neotechtr ravasz módon beférkőzött a céghez és szándékosan elkuratja a gépet. S akkor utóbbi még mindig a reálisabb!
#11
#6: Én megmaradok PC-n és a konzolos megjelenések idejébe lezajló új Ryzen 4 és RTX 3 szériás alkatrészeket várom és hasonlítom össze, mint ti a gépeket.

Bár az nvidia most sem tervezte szerintem, hogy lenyűgözően olcsón akarná eladni a jó cuccot, de a használt piacra elkezdhetnek tőle bepotyogni a 2070S-ek, mindenféle egymás alá licitáló eladókkal. Ugyanitt megjelenhetnek a Ryzen 5 3600X-ek is azok pedig kihajtják a 2070S-t, szóval van választás bőven. Ez utóbbi variáció is 18 tflops, szerintem 3-4 évig lehozhatja az új gent 1440p-ben.
#10
#2: Yet, ebből már egy harmadik rész érkezik és az előzők alatt sem kapcsolták még ki a szervert. Biztos marha unalmas lehet egy új játék egy simcade rajongónak...
#8
#1: Szerintem még időben rájöttek, hogy az álmaikat nem érdemes üzleti bejelentésnek kezelni és felébredtek hirtelen.Legalábbis az lenne a jó irány.