Jövőre jöhet az erősebb Switch-modell

  • Írta: fojesz
  • 2020. augusztus 26.
  • Pletyka
Link másolása
A héten két különböző forrásból is arról lehetett hallani, hogy jövőre kerül boltokba a Nintendo Switch sokat pletykált erősebb kiadása. A kiotói konzolgyártó állítólag a 4K felbontásra gyúr az új modellel.

Először a tajvani Economic Daily News, majd a Bloomberg számolt be róla, hogy 2021-ben kerülhet boltokba a Nintendo Switch erősebb kiadása - az előbbi az első negyedévre lőtte be a premiert. Régi pletyka már, hogy a Nintendo egy "Switch Prót" is piacra dobna a Switch Lite után, erről azonban hivatalos forrásból még semmi konkrétat nem hallottunk.

A hírek szerint az új modell valamivel erősebb hardverrel érkezik, ami nem véletlen, a Nintendo ugyanis a 4K felbontásra lőne a géppel. Ezenkívül az Economic Daily News "nagyobb interaktivitást" ígér a Switch Pro kapcsán - bármit is jelentsen ez -, míg a Bloomberg szerint erős játékfelhozatal kíséri majd a premiert.

10.
10.
kanguru
Szerintem egyszeruen 4k tv tamogatasrol van szo (azaz ki tud majd adni 4k videojelet), handheld modban tuti nem lesz 4k, max fullhd...
5.
5.
Na ez aztán egy valami lesz, de az biztos.

Rámenni egy Switch-el a 4K-ra szerintem előbb volt marketinges igény, mint a játékosok igénye. Utoljára itt arról dumáltunk, hogy a hardver rendben van azokhoz a címekhez, amik a gépre jönnek, csak gáz a minőség. Minden esetre nekem egy Switch esetén max egy jó játék gondolata merült fel és az, hogy TV-re is be lehet dobni, meg az ágyban süppedve is lehet kalandozni. Erre kihoznak egy 4K-s Switch Pro-t. De amíg nem találják fel az időutazást és hoznak bele a jövőből alkatrészeket meg energiaforrást, addig nekem tényleg marha nagy szükségem volt arra, hogy ugyan az a játék majd 4K-ban menjen, mert majd távcsővel nézem a 3 centis kijelzőt és akkor észreveszem a különbség felét.
4.
4.
delphijos
#3: Jó, hát ha frissített gép, akkor azért valószínűsíthető a jobb kijelző is amúgy....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...