Jövőre jöhet az erősebb Switch-modell

A héten két különböző forrásból is arról lehetett hallani, hogy jövőre kerül boltokba a Nintendo Switch sokat pletykált erősebb kiadása. A kiotói konzolgyártó állítólag a 4K felbontásra gyúr az új modellel.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#10
Szerintem egyszeruen 4k tv tamogatasrol van szo (azaz ki tud majd adni 4k videojelet), handheld modban tuti nem lesz 4k, max fullhd...
#7
#1: Valszeg a talpban lesz vmi felskálázó elektronika, maga a konzol 1080@60fps-re fog rágyúrni.
Meg 5Ah-s akku, hogy bírja energiával handheld-ben.
És módosítanak a Joy con design-on, nehogy használhassuk a régit :D
#6
#4: De a jobb aksi az kizárt.
#5
Na ez aztán egy valami lesz, de az biztos.

Rámenni egy Switch-el a 4K-ra szerintem előbb volt marketinges igény, mint a játékosok igénye. Utoljára itt arról dumáltunk, hogy a hardver rendben van azokhoz a címekhez, amik a gépre jönnek, csak gáz a minőség. Minden esetre nekem egy Switch esetén max egy jó játék gondolata merült fel és az, hogy TV-re is be lehet dobni, meg az ágyban süppedve is lehet kalandozni. Erre kihoznak egy 4K-s Switch Pro-t. De amíg nem találják fel az időutazást és hoznak bele a jövőből alkatrészeket meg energiaforrást, addig nekem tényleg marha nagy szükségem volt arra, hogy ugyan az a játék majd 4K-ban menjen, mert majd távcsővel nézem a 3 centis kijelzőt és akkor észreveszem a különbség felét.
#4
#3: Jó, hát ha frissített gép, akkor azért valószínűsíthető a jobb kijelző is amúgy....
#3
#1: Egy handheld 720p kijelzőhöz tényleg fontos az 1080p render ?
#2
Kimoderált üzenet