Mégsem jelenik meg idén a King's Bounty II

  • Írta: fojesz
  • 2020. augusztus 26.
  • Csúszás
Link másolása
Az eredeti tervekkel ellentétben mégsem fog megjelenni idén a King's Bounty II, a játékot fejlesztő 1C Entertainment jelenleg 2021 márciusára ígéri a premiert. Vigasztalásképpen megkaptuk az anyag gamescomos teaserét is.

Hamarosan új felvonással jelentkezik a King's Bounty-sorozat, sajnos azonban a második rész mégsem jelenik meg idén. Az eredeti tervekkel ellentétben a 1C Entertainment által fejlesztett, de a Deep Silver kiadásában érkező anyag csak 2021 márciusában landolhat a boltokban - a játék PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre készül.

A jelek szerint a King's Bounty II a héten kezdődő Gamescomon is képviselteti magát, legalábbis a fenti teaser videó erről árulkodik. Az eredeti King's Bounty egyébként még 1990-ben látta meg a napvilágot, a mostani fejlesztés ennek a közvetlen folytatása lesz - szemben a szintén 1C-féle King's Bounty: The Legenddel, amely egy spin-off volt. A körökre osztott szerepjáték a klasszikus játékmenetet idézi majd, a grafika azonban minden korábbinál látványosabbnak ígérkezik.

2.
2.
kanguru
En egy normalis disciples 4-nek orulnek jobban, szerintem a temat a sok kieggel mar nagyon kimeritettek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...