Bemutatkozott az NHL 21

  • Írta: fojesz
  • 2020. augusztus 26.
  • Bejelentés
Link másolása
Egy normális évben már az aktuális NHL-epizód megjelenésére készülődnénk, az idei részt azonban csak most leplezte le teljes egészében az Electronic Arts. Az NHL 21 megjelenése októberben várható.

Nem mintha nem készítettek volna fel bennünket erre: az EA már júliusban beharangozta, hogy az NHL 21 esetében még nem terveznek a next-gen változatokkal, ráadásul a koronavírus-járvány miatt így is megcsúsztak a munkálatokkal, ezért a játék a szokásosnál később kerül boltokba.

Minden jó azonban, ha a vége jó: a készítők a minap lerántották a leplet az NHL 21-ről, amely október 16-án fog megjelenni PlayStation 4-re és Xbox One-ra, és bár dedikált next-gen kiadás nem készül belőle, a játék futtatható lesz a PlayStation 5-ön és az Xbox Series X-en is. Az EA Play-előfizetők most is elsőbbséget élveznek, ők már október 9-én nekiveselkedhetnek az új résznek.

Az idei játék borítóján Alexander Ovechkin, vagyis Ovi feszít majd, ráadásul már másodszor: az úriember már az NHL 07 dobozain is látható volt, saját bevallása szerint pedig annak örül a legjobban, hogy "pont ugyanolyan jól néz ki, mint akkor".

De milyen újdonságokat hoz az idei rész?

A legnagyobb figyelmet a Be A Pro mód kapta idén: már a menürendszer is rengeteget egyszerűsödött az ígéretek szerint, emellett a Madden-sorozathoz hasonlóan jóval több párbeszédre és döntésre lesz lehetőségünk; beszélgethetünk az edzővel, és nyilatkozhatunk a sajtónak, ami hatással lesz a karakterünkre is. A meccsek során különféle kihívásokat kapunk, ezek teljesítésével nő a népszerűségünk, és nagyobb lesz az esélyünk arra, hogy megkeressen minket valamilyen szponzor.

Ami a játékmenetet illeti, új skill move-okra is számíthatunk, köztük a Mike Legg által híressé tett Michiganre, vagy a "no move" lövőcselre - ezeket a mozdulatokat bármelyik játékossal előcsalhatjuk a játékban, és össze is fűzhetjük azokat más trükkökkel. A készítők szerint fejlődött a mesterséges intelligencia is, a kapusok pedig új animációkat kaptak.

Az új HUT Rush mód célja, hogy felpörgesse a játékot, és a lehető leggyorsabban indíthassunk meccseket, illetve zsebelhessük be az értük járó jutalmakat. A játék jóval bőkezűbben osztogatja a pontokat, amelyekkel aztán új felszereléseket oldhatunk fel - még egy battle pass-rendszer is várható. A Franchise mód új mechanikákat vezet be az átigazolási időszak végén, hogy átérezzük, milyen őrület uralkodik a ligában ilyenkor.

1.
1.
razorka777
Mit nem adnék azért, hogy megint játszhassak nhl-t PC-n.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...