Újabb War Table-lel jelentkezik a Marvel's Avengers

  • Írta: fojesz
  • 2020. augusztus 26.
  • Teaser
Link másolása
Habár a Marvel's Avengers megjelenése már itt van a nyakunkon, a Square Enix és a Crystal Dynamics csapata betárazott még egy epizódot a War Table-videósorozatból. Ezt a jövő héten vetítik le.

Szeptember 1-jén, magyar idő szerint 19 órakor vetítik le a Marvel's Avengersre fókuszáló videósorozat, a War Table harmadik epizódját, amit a Twitchen és a YouTube-on is élőben követhettek majd.

A legújabb rész minden infót felvonultat majd, amire csak szükségünk lehet ahhoz, hogy felkészülten vágjunk bele a szeptember 4-én megjelenő játékba. Kiemelt figyelmet élvez a fejlődési rendszer, emellett kapunk néhány tippet ahhoz, hogy miként birkózzunk meg az anyag több mint 50 különböző ellenféltípusával, és szó esik a magasabb szintű játékosoknak szánt tartalmakról is.

Végül új infókat kapunk a megjelenés után várható újdonságokról, többek között egy újabb hősről hullik majd le a lepel. A Marvel's Avengers szeptember 4-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, később pedig elérhető lesz PS5-re és Xbox Series X-re is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...