Traileren a Call of Duty: Black Ops - Cold War

  • Írta: szlav
  • 2020. augusztus 26.
  • Videó
Link másolása
A várakozásoknak megfelelően megérkezett a Call of Duty: Black Ops - Cold War első igazi előzetese. A november közepén érkező játék az eredeti Black Ops történetét folytatja majd, így feltűnik benne Mason, Woods és Hudson is.

Egy elképesztően akciódús előzetesessel mutatkozott be a Warzone játékosai előtt a Call of Duty-széria következő epizódja, a Black Ops Cold War. Az új epizód egyenesági folytatása lesz a Treyarch 2010-es játékának, így Alex Mason, Frank Woods és Jason Hudson trióját követhetjük majd a hidegháború legtitkosabb bevetésein. Az egyjátékos mód mellett természetesen visszatér a multiplayer és a Zombies is.

A sztorimód az 1980-as években játszódik majd, a legfőbb ellenlábasunk pedig egy Perseus nevezetű szovjet kém lesz, aki minden erejével azon munkál, hogy destabilizálja a két politikai nagyhatalom cérnaszálon függő békéjét. A misszióink során ellátogatunk majd többek közt Kelet-Berlinbe, Vietnamba, Törökországba, de még a KGB főhadiszállásán is megfordulunk majd.

Ez azonban nem minden, az Eurogamer beszámolója szerint ugyanis a kampány minden eddiginél hosszabb pórázra enged majd bennünket. Mindenek előtt kapunk majd egy karakterkészítőt, ahol nem csupán külsőleg szabhatjuk testre az operátorunkat, de néhány olyan adottságot is módosíthatunk, amelyeknek a játékmenet során is hasznát vehetjük. Válogathatunk például többféle személyiségopció közül, melyek hatására megváltozik majd néhány dialógus, illetve az is, hogy hogyan viselkedik a karakterünk harc közben: egy paranoiás operátor gyorsabban célra emeli a fegyverét, a magányos farkas viszont hosszabb távon sprintelhet.

A küldetések is nagyobb szabadságnak adnak teret, így gyakran számos útvonal közül válogathatunk, az opcionális feladatokat teljesítve pedig feloldhatunk több titkos küldetést is. Érkeznek majd nagyobb, nyílt pályák is, ahol a Hitman-játékokhoz hasonlóan többféle módon teljesíthetjük a feladatainkat. Megmérgezhetünk egy tábornokot, ellophatunk titkos adatokat, megfenyegethetünk és kifaggathatunk helyi őröket vagy rabokat - ehhez hasonlót talán csak a Call of Duty: WWII Liberation missziója során láthattunk.


A Call of Duty: Black Ops - Cold War november 13-án érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re, de természetesen megvásárolhatjuk majd PlayStation 5-ön és Xbox Series X-en is. A játék alapkiadása mellett kapható lesz egy 70 dolláros cross-gen csomag is - ezt választva a régi és új konzolunkon is elérjük majd a játékot.
48.
48.
adamsfamily
#30: Ha a Cod Infinite Warfare tetszett,akkor szerintem tegyél egy próba kört a Titanfall 2-vel.A generáció legalulértékeltebb fps-e,elég jó sztori móddal.Ráadásul akciók alatt elég olcsó szokott lenni még ps-re is.Boxra 2 éve 1200-ért vettem az Ultimate kiadást.
42.
42.
crytek
#41: MS-nál már mutatták korábban, hogy egyszerre 3-4 game fut a háttérben és kb 1 sec alatt vissza tudsz lépni amelyikbe akarsz és folytathatod. Nos ezt csináld meg pc-n ott ahol van olyan game ami alt+tab-ra összefossa magát nem hogy 3-4 fusson egyszerre és másodpercek alatt váltogass közöttük. (Tudom pc-n ki a tököm akar egyszerre 3-4-et futtatni,de csak a sebesség szemléltetése miatt írtam)
Amelyik cég "láthatatlan" töltési képernyőt akar a játékában az ki fogja használni ezt a konzolokon. SSD miatt félek nem ám behal majd 3 év után azt drágán lehet bele venni újat...mert ez nem olyan mint a pc hogy van egy ssd rendszernek meg egy HDD a letöltéseknek meg még egy 2. ssd amit játszol..nem itt egy ssd kap majd minden írást olvasást...
41.
41.
#40: és #39

A legokosabb tehát kivárni, hogy mik lesznek az eredmények. Azt tudom, hogy a Sony megoldása hasítani tud és ha hozzá van programozva a játék, akkor azért gyorsabb, mint egy winyó. De a megítélést úgysem a számok fogják eldönteni, hanem az, hogy ezt lehozza mondjuk a Nóti, de az átlag game fejlesztő ugyan úgy csak tárhelynek fogja használni és nem lesz sok különbség a töltési idők között.
40.
40.
crytek
#39: A sok buta ember nem érti mondhatod nekik nekik a pc SSD = a konzolos SSD-vel..
Csak azt nem fogják fel hogy a konzolos játékok eleve úgy lesznek megírva hogy használják az SSD-t...addig pc-n csak egy szimpla tárhely...
39.
39.
kamgecam
#35: Szerintem csak szóra érdemes. Nem egy szimpla ssd-ről beszélünk, érdemes utána menni a dolognak pl Digital Foundry illetve Mark Cerny is beszél róla. Aztán lehet tényleg csak marketing bullshit de nem lepődnek meg ha nem az lenne.
38.
38.
Gerzson95
Ha egy cseppet is komolyan vennék ezt a szériát olyan ütős polgárháborús kampányt dobhatnának össze hogy lehasalnánk. Csecsenföld, Szíria, Nigéria, Vietnám (nem a black ops szintű bohóckodás), Ukrajna... Mindegyiknek lenne egy rövidebb de annál ütősebb kampánya. Nem lennének kiforrott karakterek de nem is ez lenne a játék lényege, hanem a puszta de kegyetlen reális háborúk. Lenne benne No russian-t megszégyenítő falu lemészárlás, ahol te is a rosszfiúk közé tartoznál.Olyasmi, mint a Rambo 4-ben volt.
https://m.youtube.com/watch?v=JRJvEncSe6A&has_verified=1
37.
37.
kamgecam
#34: https://youtu.be/PeWykD6qtQE

Saját gameplay. Éppen meglett volna az assasin bounty amit egy random csapattal csináltunk meg( kb ők is kezdők én meg 2 hetes hunter) amikor egy op csapat akik a másik bountyt megszerezték már, meg kinyírták a fél lobby-t, jöttek levadászni minket is meg ellopni a bounty-t.Majdnem sikerült is, a bounty-t el is vitték, megölték egy társunkat( a jobbikat...) maradtunk ketten. A társam kb csak követett meg majdnem megölt véletlenül. Keresett a másik csapat, durrogtattak stb. Elbújtam, kivártam, elmentek mellettem és amikor nem számítottak rá, ( persze hogy nem hiszen két noob biztos menekül előlük, már messze járnak... erre alapoztam és ebben bíztam, hogy elbizakodottak lesznek) lecsaptam.
Gondoltam legalább egyet megölök közülük. Mindhármat jégre tettem. Szívem úgy vert azt hittem kiugrik a helyéről!
35.
35.
#32: Én is néztem a technológiát és arra jutottam, hogy most a nap lenyugszik és a hold kel fel az SSD-nek köszönhetően. Thank you captain obvious. Mármint nem te, hanem a marketing duma. Azt sem tudom már mit beszéltem marketing vizsgán, hogy nem vágtak ki onnan, de annyira utálom az egészet, amennyire csak lehet. Olyan vagyok, mint a Repo Men-ben a Jude Law.
34.
34.
godach
#30: Tudom. Megvan a hunt, bár én steamen próbáltam
33.
33.
#30: Nekem az volt az utolsó, ahol a színész játszotta az embert.
32.
32.
kamgecam
Kis infómorzsa:
While more details on how Treyarch plans to support to come closer to next launch, the Call of Duty website has confirmed that the next-gen edition will support many of the new features coming to PS5 and Xbox Series X.
The site says the game will feature a higher framerate, hardware based ray-tracing, and faster loading times thanks to the new SSDs.
31.
31.
#29: Jó kis rezident gonosz. Anno, amikor az 1 és 2 megjelent én még tényleg fostam rajta. Meg kaptam a frászokat. Aztán amikor megszoktam jött egy ilyen, hogy Silent Hill... Alig mertem vele játszani, de abbahagyni persze nem tudtam. De az avatár nem félelemkeltés miatt van, úgyhogy végre fellélegezhet mindenki.
30.
30.
kamgecam
#14: Mindegyik cod game megvan. De a ww2-tőt én se játszottam ki. Amiben viszont Havas John játszik annak a sztoriját sikerült. Annak nagyon szép a grafikája is DF csinált is egy elemzést és a legszebb 4k hdr játéknak nevezték akkoriban. A kampányokat szeretem benne de a Ww2 aminek a sztori részét nem vittem ki azzal sokat nyomtam multiban. Amúgy Bf-es vagyok. Bf3/4 most 5 folyamatosan befigyel alkalmanként. Illetve Destiny első részével is sokat játszottam.o
Viszont az egyik legjobb és legalulértékeltebb multiplayer játék amivel mostanság játszottam a Hunt Showdown! Fantasztikus játék, realisztikus fegyverérzet, autentikus, igazi adrenalin bomba. Nem pörög, nehézkes az irányítás és taktikusabb. Nagyon intenzív játékélménye van.
29.
29.
godach
#27: Most nézem, kegyetlen félelmetes az avatarképed. Nem is beszélek veled többet este.
Bár tudom hogy nem, de mindig ő jut róla eszembe. (mindig = öt perce xD)
https://i.ytimg.com/vi/yUWu45KJNns/maxresdefault.jpg
28.
28.
SLi
Reagan-t remélem fejbe lehet majd lőni, hogy legyen happy end a vége
27.
27.
#24: Végül is ja. Én is épphogy még elvergődök itt a végtelen időmmel és a játékok hiányával, úgyhogy érthető.
26.
26.
godach
#24: "Kb 5000 játék nincs még meg ami érdekel,mégis élek"
De ezek jók. Nem csak vannak, de jók is. :)
Minden esetre tiszteletben tartom a döntésed, viszont tényleg szívesen adtam volna.
Marad a jelmondat :D
25.
25.
Neo1989
Jónak tűnik csak sajnálom hogy a Steam-et végleg ejtették. Na mind 1 majd PS5-re.
24.
24.
crytek
#23: "amire ezek a játékok olyan árban lesznek, hogy megvedd"

Erről beszéltem. Ezeknek soha nem lesz olyan ára mivel az activision teljesen más cég mint a létező összes
Nem mellesleg nem halok bele ha nincsenek meg a Cod-ok. Kb 5000 játék nincs még meg ami érdekel,mégis élek
23.
23.
#21: Attól még elfogadhatod tőle a jó szívvel felajánlott cd kulcsot. 10 évet előreugasz az időben, ha megteszed és én azt is figyelembe venném, hogy amire ezek a játékok olyan árban lesznek, hogy megvedd, már lehet, hogy nem is lesz a bolygón a legátszásukra alkalmas eszköz. Szóval ez most életed lehetősége.
22.
22.
godach
#20: Teljesen jogos. Írtam is lentebb én is, hogy teljes áron sosem.
2-3 ezret viszont nem sajnálok érte pár év múlva. Nem azért mert csak ennyit ér hanem azért mert Nekem csak ennyit ér :)
21.
21.
crytek
#15: 5 évvel ezelöttig amikor warezoltam minden létező Codot letoltam
Mindegyik tetszik. Csak mivel moslék drága még az ezer éves 1-2 is így számomra felejtős a széria pedig letolnám őket akár többször is...

Ami megvan eredeti az a Cod WW2 mivel azt szórták bundleba.. és a Infinite Warfare amit meg 1190ft-ért adtak dobozosan anno. A többi nincs meg pedig mind érdekel (kivéve az only multis rész persze)

Az ajánlatoddal köszönöm nem élek mert codot sosem vennék mivel drágák..
20.
20.
Jó kis trailer. Csak azért néztem meg, mert itt lent örvendeztetek vala. De bejött és mivel ezeknek a kampányait én is szerettem egy időben még egy kicsit a kedvem is megjött hozzá. Egész jól is néz ki, nem? Nekem pedig nem mostanában voltak ilyen benyomásaim COD videók után.

Az lenne nekem a jó, ha külön árulnák a single és a multi részt olcsóbban. De erről max csak álmodni lehet, mert a multisokkal szeretnék azért kifizettetni azt a kampány részt is. Úgyhogy sehogy sem fogják szétbontani én meg 70-ért nem mostanában fogom megvenni. Bár én ezt fel tudom úgy fogni, hogy nem nekem van pechem azzal, hogy nem kapnak tőlem pénzt.
17.
17.
godach
#16: A BF1 valóban erős lett. A Bad Companyn kívül minden BF kampánynál azt éreztem, hogy próbálják sikertelenül majmolni a CoD-ot. Talán a Battlefield 4 kezdése volt az, ami hangulatot teremtett (víz alatt kocsiba szorulva ment a Bonnie Tyler - Turn Around című száma) ami nekem nagyon tetszett és emiatt a hangulatteremtés miatt játszottam végig a játékot. Nem sikerült nekik, mert erre az egy jelenetre még mai napig is emlékszem évek után, viszont semmi másra a játékból. Számomra ezek az emlékek döntenek arról hogy valami jó avagy rossz játék.
A BF1 kampánya viszont ahogy fentebb is említettem, tényleg iszonyatosan jó. Az 5. már szerintem nincs ennyire erős, de abban is volt egy kampány, ami nagyon tetszett. Ha jól emlékszem, akkor a The Last Tiger vagy mi volt az.

Viszont, a CoDokból mai napig tudnék mesélni neked, vagy bárkinek. Annyira maradandó, annyira "egyedi" és élménydúsak voltak. A CoD4 demó pályája pl vagy 100x kipörgött nálam, de a Modern Warfare 2 Cliffhanger nevű pályáját is újraindítottam vagy 50x. Nem azért mert nem sikerült, hanem mert annyira jó volt.
Less csak bele: https://www.youtube.com/watch?v=PvY7C0wdF_c
16.
16.
Yanez
#13: Nem játszottam sok CoD résszel, pont azért, mert egy időben már amolyan egykaptafa volt mind. Aztán most nemrég hosszú idő után esélyt adtam az utóbbi WWII-esnek és nem sokkal töröltem is a pestisbe. Pedig tényleg többször is nekifutottam. Tetszett a rendezés, de a játékmenet számomra nagyon hamar monoton és unalmas lett.

Épp nem sokkal előtte játszottam a BF1-el, pedig azt a sorozatot pont ugyanúgy hanyagoltam. Érdekes, de a BF1-et nagy élvezettel pörgettem végig. Minden tetszett benne; a sztori, a rendezés, a karakterek és nem utolsó sorban a változatos és pazar játékmenet!

Amit a fenti trailerben láttam az eddig nagyon tetszik és én nem az az ember vagyok, aki elítél egy játékot a korábbi részek miatt. Ezt úgy értem, hogy a korábbi rész(ek) speciel nekem nem jöttek be.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...