Veteránokkal erősít a Halo Infinite fejlesztőcsapata

  • Írta: gorien
  • 2020. augusztus 27.
  • Homo Nobilis
Link másolása
A Halo Infinite első trailere jött, látott, de nem mondhatnánk, hogy különösképp megnyerte magának a rajongókat. A játék 2021 előtt nem fog megjelenni, a fejlesztésébe pedig be fog segíteni a korai Halo-játékok írója is.

A júliusi Xbox Games Showcase-en befutott végre a Halo Infinite várva-várt gameplay videója, az internet tetszését azonban nem nyerte el maradéktalanul. Egészen annyira, hogy a fejlesztők végül bejelentették: csak 2021-ben fog megjelenni a játék, hogy biztosíthassák a tökéletes játékot. Ehhez pedig segítségükre lesz néhány Halo-veterán is, tudtuk meg a 343 Industriestól.

Pierre Hintze, a Microsoft kiadói részlegétől azért csatlakozik a Halo Infinite csapatához, hogy a játék free-to-play részének a munkálatait vezesse. Nála azonban még érdekesebb Joseph Staten személye, akinek a fejlesztéshez való csatlakozása igazi hazatérés: Staten a bungie-s idők óta része a Halo-franchise-nak, az első három játékban az írás mellett átvezető videókat is rendezett. A Halo: Contact Harvest című regényt is ő írta.

Staten a Halón kívül a Destinyn és a Tell Me Why-on is dolgozott, utóbbi épp ma jelenik meg. A bejelentés szerint a feladata az Infinite fejlesztésében a kreatív csapat támogatása és annak a biztosítása, hogy egy nagyszerű Halo-játékot tegyenek le az asztalra.

28.
28.
godach
#26: Nem mondtam ilyet. Azt mondtam, hogy félelmetes. :D
27.
27.
kopic
26.
26.
#23: Mondtad, hogy szar az avatárom, kicseréltem egy másikra.
25.
25.
Őrnagy
Na igen, azért szegény Halot ne temessük már megjelenés előtt.
24.
24.
#22: Hagyjad már, most idetolod nekem a full motion picture-t? :D

Kipróbáltam azt a játékot és úgy belebutultam, hogy azt is a neten kellet megkeresni, hogy hogyan tudom a leggyorsabban letörölni. Nem sokkal utána az agyam elvesztette az összeköttetést a valósággal és 12 évig tartott talpra állni abból a kanyarodásból az autóval. Engem rendesen megvisel ez a helyzet, te meg itt poénkodsz rajta.
23.
23.
godach
#21: Ha nem halt meg, akkor megtalálom :evil: xD
22.
22.
godach
#20: Tudod mit? Nem leszek töketlen, aki kikerüli a válaszokat.
Ez a Rage 2 Launch trailere: https://www.youtube.com/watch?v=PLQg-Vq2zQk
vagy itt egy másik: https://www.youtube.com/watch?v=N6ilbuS3EqI
de ami a számomra legjobban bejött az ez:
https://www.youtube.com/watch?v=GUmciQ82c9U
Ehhez képest a HALO egy lófasz :D
21.
21.
#20: Állítólag már meghalt az autocorrect feltalálója. Restaurant in peace.
20.
20.
godach
#19: Rage 2 (ráverne) az új Halo-ra. *
Imádom az új szerkesztés gombot és ezzel együtt szeretném kifejezni tiszteletem az oldal üzemeltetőinek is.
19.
19.
godach
#18: Szerintem türhető. Nem jó, de nem is annyira gány ahogy pl te is mondod.
Első látásra viszont ha nem ismerném, akkor a rage2 rá érne az új halora :P
18.
18.
17.
17.
godach
#16: Részben igaz, részben nem.
Bármilyen jó játék lett volna, akkor is szar lett volna. Ebben igazad van.
Viszont ez nem egy jó játék. Nem is tűnik annak és ezen az sem segít, ha fél évvel eltolják. Sajnos
16.
16.
#14: Minden szavad teljesen igaz és nem is akarlak az ellenkezőjéről meggyőzni. Viszont olyan drámaian mondod, meg valamikor mások is, mint ha már megjelent volna a játék és beleállította volna a földbe az egész frencsájzt. Persze, akár lehetett volna az első videó is lenyűgöző, de én sem vagyok tőle lenyűgözve. Meg lehet, hogy a koromnál fogva úgy látom már, hogy bárki beígér valami álleejtő játékot én max csak az után hiszem el, hogy az megjelent. Nem azt mondom, hogy teljesen pesszimistának kell lenni, de hogy én egy új Halo-tól semmi különöset nem vártam, csak azt, hogy le fogják fikázni, mint a büdösszart, az tuti biztos. Na most így nem is csalódtam benne, ezek alapján. :D

Ugye, hogy lehet örülni egy ilyen játéknak is.
15.
15.
godach
#14: Jogos. Teljesen jogos.
14.
14.
Marcus88
#10: Nem is az,hogy nem kellett volna többé hozzá nyúlni.
Szerintem ha egy játékból 4-5 évente jön egy új rész és normálisan megcsinálják,akkor arra van igény és várják az emberek.
És nem azt mondjuk rá,hogy 1-2 évente megjelenő rókabőr.
A Halo a legelső xbox óta kíséri őket és méltatlan,hogy ennyire elrontják ezt a szériát!
13.
13.
Őrnagy
#11: Igen, fasza a Gears 5, de annyira nem, hogy a 12 évesek emiatt nyaggatnák a szüleiket, hogy boxot kapjanak karácsonyra. A FH-ról ugyanaz a véleményem, mint neked. Én már csak a Forza Motorsport 6-tal játszom.
12.
12.
Őrnagy
#9: Pontosan így gondolom én is. Valahogy frissíteni kéne a játékfelhozatalt. Ahogy a God of War megújúlt, úgy kéne megújúlnia valamelyik régi címnek. Vagy, ahogy mondod, új exet csinálni, de olyat, hogy az előzetese földhöz bassza a nézőt. Én még reménykedem kicsit :)
11.
11.
godach
#9: Szerintem a Gears5 most pont magára talált (nekem legalábbis nagyon tetszett) és a Tatics kikacsintás is jól sikerült. A Forza Horizon első része számomra akkora élmény volt mint egy NFS Most Wanted vagy Porsche Unleashed, esetleg Gran Turismo 3. Azóta viszont a számozás növekedésével egyenesen arányosan csökkent részemről a színvonal. A negyediket pl már végig sem játszottam és nem is érzem, hogy akarnék vele.
10.
10.
kopic
#7: Nem, egy Halo-nal a korrekt nem eleg. Utosnek kellene hogy legyen, foleg a full kozepszer 5.resz utan, de az eddigi fhosaradat alapjan oruljunk ha korrekt game lesz megjeleneskor. :/

#9: Gears, Forza szeriara szerintem minimum az igeny, egyedul ez a szeria tartja meg a frontot, viszont ha az Infinite nem uti meg a mercet, akkor a Halo is mehet a levesbe.

#1
A 4. resznel kellett volna befejezni vegleg a sorozatot es soha tobbe hozza nem nyulni. A 343 meg csinalhatott volna vmi teljesen uj IP-t utana...
9.
9.
adamsfamily
#7: Szerintem a MS exkluzívjai eléggé elfáradtak.Ugyanazokat a szériákat fejik,ráadásul olyanokat,amelyikekre nem feltétlenül van igény.
Behozhatnának végre pár új exkluzívot,mert Halo,Gears,Forza hármasért kevesen fognak gépet venni.
8.
8.
#7: Egész sikeres lett és szerintem ez a halo rész is az lesz. Multi mindig is jó volt, bár most, hogy f2p lesz nem hiszem, hogy benézek. A kampány érdekel, ami ha jó, akkor úgyis végig viszem, ha meg nem jó, akkor úgysem.
7.
7.
Őrnagy
Szerintem össze fognak hozni egy korrekt játékot, hallgatva a kritikákra. Csak mi többet várnánk, mint egy korrekt játék. Vagy beszéljek csak egyes számban?
A Gears 5 is korrekt lett, nem is hozta lázba a game közösséget.
6.
6.
#5: Na igen, én sem vagyok oda ettől.
5.
5.
Ps fanboy
Baromság volt nyíltvilágba tenni ezt a részt.
4.
4.
Marcus88
#3: Ja akkora gond azért tényleg nincs.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...