Galactusnak a Fortnite világára fáj a foga

  • Írta: gorien
  • 2020. augusztus 27.
  • Letöltés
Link másolása
Ma kezdetét veszi a Fortnite következő szezonja, amely ezúttal egy maréknyi Marvel-hőst is felsorakoztat. Szükség is lesz a szupererőkre, a szezon sztorija szerint ugyanis Galactus közeleg megállíthatatlanul.

Attól még, hogy a háttérben az Epic Games és az Apple jogi háborút vív, az előbbi legnépszerűbb játékában, a Fortnite-ban nem áll meg az élet. Ma elindul a battle royale legújabb évada, ami a Nexus War alcímet viseli, és a Fortnite figurái mellé ismét a Marvel ad kölcsön néhányat a saját istállójából.

A történet szerint Galactus, a világfaló szemet vetett a Fortnite világára is, és hogy megállítsák, az amnéziával küzdő Thor magához idézi a Marvel-univerzum legnagyobb hőseit (plusz néhány gonosztevőt is). A fentebbi előzetesen akcióban is láthatjuk őket, míg az alább található Battle Pass-promóban Thor mutatja be egyesével, kiktől kér segítséget. 

A szezon egyszerre aktiválódik minden platformon, leszámítva az Apple termékeit, amelyeken a még tartó csatározás miatt a Fortnite a legutóbbi verziójában marad, és ezzel együtt elveszik a cross-play lehetősége is a nem Apple-felhasználókkal.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...