Töretlen a Fall Guys népszerűsége

  • Írta: fojesz
  • 2020. augusztus 27.
  • Biznisz
Link másolása
Mostanában mindenki a Fall Guysról beszél, amely egyértelműen a nyár legnagyobb meglepetése. Ez az eladási, illetve a letöltési számokon is látszik, a készítők szerint a party royale-játék PC-n és PS4-en is hasít.

Fall Guys: Ultimate Knockout egyáltalán nem tökéletes játék, de jópofa alapötletre épül, könnyen hozzáférhető és szerethető, így nem meglepő, hogy óriási népszerűségnek örvend. A PlayStation 4-es verzió persze amúgy is sikerre volt ítélve, hiszen már a megjelenése óta elérhető a PlayStation Plus ajándékai között, arra viszont valószínűleg nem sokan számítottunk, hogy minden idők legjobb letöltési számait hozza majd a játék a PlayStation Plus-címek mezőnyében.

Merthogy ez a helyzet: habár a Sony és a Devolver nem árult el konkrétumokat, ez így is elég jól hangzik, tekintve, hogy a PlayStation Plus-előfizetők tíz éve kapják az ingyenes játékokat, ez idő alatt pedig nem egy blockbuster is bekerült a kínálatba. Mindezek mellett pedig a PC-s kiadás eladásaira sem panaszkodhatnak a készítők, a kiadó szerint ugyanis mára több mint 7 millió példányt sikerült eladniuk a játékból a Steamen, ami szintén döbbenetes szám - sok AAA-s fejlesztés megsüvegelné!

A Fall Guys tehát köszöni jól van, és ki tudja, mit hoz a jövő: a kínaiak már készülhetnek a mobilos verzió érkezésére, és vélhetően itt sem lesz hiány brandelt megjelenésekből, legutóbb például Portal 2-tartalmakat kapott a játék.

1.
1.
DarkLord
Sőt ma fedik fel a season 2 tartalmait a nap folyamán.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...