Wasteland 3 - vár a gyilkos puszta

  • Írta: gorien
  • 2020. augusztus 28.
  • Videó
Link másolása
Ma jelenik meg az inXile Entertainment RPG-sorozatának harmadik része, a Wasteland 3. A Coloradóba kalauzoló posztapokaliptikus küldetésre egy launch trailerrel hangolnak a fejlesztők.

A Wasteland 3 történései Coloradóba hívnak minket: míg általában az arizonai pusztákban küzdünk a túlélésért, most a város teljhatalmú ura bérel fel minket, hogy állítsuk meg a gyermekeit, akik át akarják venni tőle a hatalmat.

A játékos feladata, hogy rangereit vezetve oldalt foglaljon, és miközben bandákat irtunk, szektákat számolunk fel és úgy általában rengeteget harcolunk, a végén Colorado sorsát is eldöntjük.

A Wasteland 3 számos változtatást eszközöl a korábbi részekhez képest, például a körökre osztott harcok menetén is. Lehetőségünk van egy barátunkkal kooperatív módban is végigjátszani.

A Wasteland 3 PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re is megjelenik, ráadásul egyből elérhető lesz az Xbox Game Pass kínálatában.

2.
2.
#1: Rövid válasz: nincs.

Hosszú válasz: lore, említések, hasonlók, de nem úgy folytatódnak a játékok, mint pl a Mass Effect. Más helyen vagy más emberekkel egy másik sztoriban.
1.
1.
godach
Van kapcsolat a részek között?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...