Előzetes érkezett a Blood Bowl 3-hoz

  • Írta: gorien
  • 2020. augusztus 28.
  • Videó
Link másolása
Újabb bajnoki szezon vár a Warhammer-univerzum vérszomjas lényeire a Blood Bowl 3-ban. Itt a testpáncél mellett a gyilkos fegyverek is a felszerelés részét képezik, de mi mást is várhatnánk egy sportágtól, ahol még a labda is szöges?

A Blood Bowl 3 tavaly májusi bejelentése óta nem sokat hallottunk a játékról, a rádiócsend azonban véget ért: az idei Gamescomra már egy előzetessel érkezett. Erőszakból és brutalitásból bizonyosan nem lesz hiány, amikor a Warhammer-univerzum lényei harmadik alkalommal vetik bele magukat az amerikai foci helyi változatába.

A körökre osztott fantasy sportjáték a Games Workshop asztali játékának adaptációja, és ez az epizód már a legfrissebb játékszabályok alapján működik majd. Fociedzőként a mi dolgunk lesz, hogy a csapatunkat sikerre vezessük, ám arra is fel kell készülnünk, hogy nem minden játékosunk éri meg a meccsek végét. A Blood Bowl 3-ban 12 játszható faj lesz, és mindegyikük sajátos stadionnal és cheerladerekkel rendelkezik majd.

A Blood Bowl 3 2021 elején várható PC-re, Nintendo Switchre, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, valamint Xbox One-ra és Series X-re.

1.
1.
Ooorky
Normális ai kellene végre, szánalmasan gyenge volt a 2. rész.

Mondjuk megvenni úgyis 2 év késéssel fogom ha bekerült az összes faj, már a legelső résznél sikerült lebuktatniuk magukat a szánalmas darabolással (megjelenéskor az alapjáték spanyol verziójába véletlenül bekerültek a dark elfek, pedig hivatalosan csak 1 évvel később a legendary editionban debütáltak.. .)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...