Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning - a zsivány útja

  • Írta: szlav
  • 2020. augusztus 28.
  • Videó
Link másolása
Néhány héten belül megjelenik a Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning, a 2012-es akció-szerepjáték felújított változata. A premierre készülve saját bemutatót kapott a karakterünk ügyességre és gyorsaságra építő archetípusa.

A jövőre érkező új kiegészítőre felkészülve a Big Huge Games és a THQ Nordic újra piacra dobja a Kingdoms of Amalurt. A frappánsan csak Re-Reckoning alcímen futó felújított változat látványügyileg és az irányítást illetően is modernizálja a játékot, így minden eddiginél pörgősebb élményben lesz részünk, ha a Might, Sorcery és Finesse hármasa közül az utóbbi utat választjuk a karakterünk testreszabásakor.

A Finesse a hagyományos szerepjátékok ügyességi vonalát reprezentálja - azokat a kasztokat, akik az emberfeletti erő vagy a mágia helyett inkább a diszkrétebb megoldásokat preferálják. Lehetünk tőröket forgató zsiványok vagy gyakorlott íjászok, de természetesen a játék fejlődési rendszerének köszönhetően eltanulhatunk egy-két képességet a többi irányzatból is.

A Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning szeptember 8-án érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

8.
8.
Cloudbreaker
#6: Igazán szívesen ;)
Szerencsére nem hasonlít a Dragons Dogmára, mert az nekem se jött be.
(érdekes apróság viszont hogy nagyjából egyszerre jöttek ki, és anno abban a bizonyos régi konzolmagazinban szembe is állították őket, egekig felsz. pva a DD-t és csúnyán lehúzva az Amalurt. De úgy látom a remaster hírek alatt hogy legtöbbeknek tetszett ez a fantasy kaland, szóval azért az idő néha helyreteszi a dolgokat)
7.
7.
#2: nagy néha tolok egy game-t casual ebben a stílisbanm bejön.
Úgy tűnik azért kiemelkedik saját zsáneréből, ha nem is nagyon, de picikét.
6.
6.
#5: kösz, pont erre voltam kiváncsi. Szemezgettem vele egy ideig..majd 1x.
Hasonló talán a Dragon's Dogma lehet, az nekem valahogy nagyon nem jött be, ennek viszont más hangulata van, úgy tűnik.
5.
5.
Cloudbreaker
#1: Szerintem érdemes kipróbálni. Nekem anno nagyon tetszett, semmi világmegváltó nincs benne, de R. A. Salvatore fantasy sztorija jó, Todd McFarlane karakter dizájnja pedig egész egyedi. A harc pedig nagyon be tudja húzni az embert főleg ha váltogatod a fegyver arzenált.
Amúgy sincs most túl sok ilyen sima, sallangmentes kalandjáték ami csak szórakoztató, és semmi darksoulscopy vagy túltolt openworldvaria :)
Én részemről baromira várom
4.
4.
hedzsooo
#2: Én eleve későbbre tervezem, ha 1xx esetleg meg is venném, 2 okból is:

1: A Cyberpunk 2077 ezerszer inkább az én játékom lesz, mellette meg nem lesz +1 ilyen kaliberű, terjedelmű játékra 1 jódarabig.

2: Uborokás játékok jóideje picit túlárazottak már csak ha sok másik játékhoz viszonyítom. Persze nem pl. az EA játékokhoz... :)))
Szóval ha meg is veszem, akkor is majd csak úgy mint az előző AC-t, 75%-os leértékelésen a full extrásat az összes DLC-vel.
3.
3.
hedzsooo
A fiatal Holmes-os tetszett a legjobban ezek közül a részemről
2.
2.
Darksiders84
#1: Én kijátszottam anno egész jó volt de most ezt a videót látva inkább csak jó emlék marad. Szerintem kihagyható annyira nem nagy cím viszont ha bírod a stílust és nem lesz teljes áras akkor jól elszórakozhatsz vele mert egyáltalán nem rossz.
1.
1.
nekem kimaradt anno. Érdemes nem kihagyni?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...