Kell majd bőven hely a Black Ops - Cold Warnak is

  • Írta: Baloo
  • 2020. augusztus 29.
  • Hír
Link másolása
A Call of Duty: Modern Warfare rajongóinak annyira talán nem nagy meglepetés a hír, de az idei rész is bődületes mennyiségű szabad helyet fog megkövetelni magának a merevlemezünktől.

A Call of Duty: Modern Warfare játékosai már megszokhatták, hogy összevissza kell farigcsálni az FPS-t, ha valami mást is szeretnék a konzoljukra feltelepíteni, és amennyiben hihetünk a Call of Duty: Black Ops - Cold War xboxos adatlapjának, akkor az idei rész esetében sem lesz ez másként.

Az Ultimate Editionnél ugyanis 100,05 GB van feltüntetve tárhely-követelményként, ami bár nem éri el a Modern Warfare jelenlegi, 200 GB körüli méreteit, azért így is elég masszív, és várhatóan a frissítései után a Black Ops - Cold War szintén elindul majd az elődje által kikövezett úton.

Szóval nem árt lélekben (és tárhelyben) felkészülni a november 13-ra, amikor a Call of Duty: Black Ops - Cold War befut PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Mivel sem a PlayStation 5-nek, sem az Xbox Series X-nek nem lesz sokkal nagyobb tárhelye valószínűleg, az újgenerációs gépek tulajdonosainak is érdemes lesz helyet szorítaniuk a konzolon, ha kíváncsiak a hidegháborús kalandra.

9.
9.
shatterhand
#8: Ami ps4en csak nem akar mukodni. Hiaba rakom rest modba, elinditas nélkül nem szedi le a friss tölteni valót.
8.
8.
godach
#6: Végül is évek óta működik az autoupdate és hasonlók.
Nem akarok hülyeséget mondani, de azt hiszem a 360 óta vannak úgy beállítva a konzoljaim és a PC is (windows) hogy hajnalban bekapcsol, körbenéz hogy van e frissítés és aztán ha van, akkor meg is csinálja majd szépen kikapcsol és reggel az egészből semmit nem veszek észre csak a pörkölt kávé illatát.
Mindez működik játék szinten is. Pont azért mert egy türelmetlen majom vagyok és nem akarom "este azzal kezdeni a startot,hogy megint jött egy baszos adat amit le kell tölteni...."
6.
6.
shatterhand
Tárhely egy dolog. Leszedi az ember és kész. De hogy 2-3hetente 20-40gigás patchet,updatet szedegetni. Ha ritka mázlis helyen lennék nem zavarna, de lassú nettel este azzal kezdeni a startot,hogy megint jött egy baszos adat amit le kell tölteni....
Úgyhogy már itt le is mondtam. Marad a bo4,ww2, meg amik azelött voltak.
5.
5.
RangerFox
4.
4.
godach
#2: Miért fog jobban kinézni?
2.
2.
Neo1989
Van egy olyan érzésem hogy ezt PS5-re fogom megvenni 2 okból 1 a tárhely és 2 az a verzió majd jobban fog kinézni.
Egyébként nálam szintén XO-n a Forza Horizon 2 van meg az MW és tele van a lemez.
Egyébként lenne megjegyzésem arra is hogy nem adták ki Steam-re, de mind 1.
1.
1.
habo
Borzasztó hogy mennyit foglal a többi játékkal ellentétben.ps 4 en az mw meg ez és tele a vinyó.(500gb os van)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...