Hamarabb érkezhet az Xbox Series X, mint a PS5

Az előzetes találgatások alapján jó esély van rá, hogy mind a két következő generációs konzol még idén novemberben a boltokba kerül, azonban a Microsoft masinája így is beelőzheti a PlayStation 5-öt egy pár héttel.

Már egy ideje tudjuk, hogy az Xbox Series X novemberben kerülhet a boltok polcaira, és a VGC értesülései szerint több forrás is azt állítja, hogy a Sony szintén ezt a hónapot célozta meg a PlayStation 5 debütálására. A VGC informátorai egyébként egyetértenek abban is, hogy valószínűleg az Xbox Series X fog hamarabb megjelenni.

A pletykák szerint erre valamikor még november első két hetében sor kerülhet, majd nem sokkal később követné őket a Sony is a saját konzoljának premierjével. Az biztos, hogy a japánok a PlayStation 3 rajtjánál már megtanulták egyszer, hogy nem szabad jelentősen lemaradni a konkurenciától; valamint a november amúgy is erős hónapnak ígérkezik a játékmegjelenések szempontjából, hiszen idén is olyan címek érkeznek, mint például: a Call of Duty: Black Ops - Cold War vagy az Assassin's Creed: Valhalla

Végezetül pedig egy kis érdekességként: a lengyel ajkú Maniak Gaming volt olyan szerencsés, hogy idő előtt rátehette a kezét egy Xbox Series X-re, aminek a méreteit gyorsan össze is mérték egy féltucat másik konzoléval. A procedúrát egy videóban osztották meg velünk:

92 komment - szólj hozzá!