Még több exkluzív játékát hozná el PC-re a Sony

Nem túlzás azt állítani, hogy az idei évben rekord mennyiségű PlayStation-exkluzív játék látogatott el PC-re, és nagyon úgy tűnik, hogy a Sony megtartja ezt a jó szokását a jövőben is.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#168
#167: Milyen sebből vérzik csöves? Mesélj már, Columbo.
#166
#165: Csak a Bloodborn ba tettem szerintem vagy 300 órát. És kurvára idegesít engem is, hogy mikor jött valami frissítés, amivel meglehetett nézni mivel mennyit játszottál a ps-en, a legtöbb játéknak nyoma sincs. Úgyhogy kapd be, ha elhiszed, ha nem.
#164
#162: Ez nem a teljes e generációs paletta. Ugye te sem gondoltad komolyan...
Egy rahedli cím van amit toltam, csak a ps4 vásárlása után basztam account-ot csinálni, még a netet sem kötöttem a gépre vagy két évig. Ez az egyik. A másik pedig az, de ezt már írtam valamikor valami kapcsán, hogy nem egyszer sikerült az egész gépet reinstallálni és az összes addig tárolt adat, a játék lista, a trophy-k, minden elveszett és ez nem egyszer fordult elő. TLOU Remastered, Uncharted trilogy Remastered,
Killzone, AC Unity, Detroit, Bloodborn, Mad Max, 2016 Doom, Rachet and Clank és még egy csomó játék, ami most nem jut eszembe. Plusz a haverom gépén toltam a Days Gone-t, a Death Stranding-et, ezek mondjuk nem jöttek be. Szóval kifinomult ízlésem van, nem játszom mindenféle bovli szarral haver.
#163
#157: Néha amúgy tényleg jobb a tábolból vojőrködni, és élvezni a kibontakozó drámát/komédiát:D
#160
Vagy: brobert2151, ha az alsó sávban lévő név is lényeges. Most nézem te azt emelte ki pirossal. Bocsi. Lol
#159
#158
#155: Elvileg megvan, már a jelszavamat sem tudtam, de csináltam újjat, sikerült belépnem, nevem pedig: br
Így keres rá, aztán dobd fel, hagy lásák, hogy milyen az amikor valakinek ízlése is van. :D
#157
Lol. Válaszolni akartam vagy két hsz-re is, de inkább kacagok tovább. xDdd
#156
#155: Cinkes, de még sosem csináltam, nem használom ki a ps ben rejlő lehetőségeket az már biztos, mert nem érdekelnek, csak játszásra használom. Na vacsorázom aztán megnézem, majd jelentkezem.
#154
#150: De ehhez kell a ps, mert most itthon sikerült belépnem, de semmit nem csinál?
#152
#150: Webhely nem elérhető. :(
#151
Oh, remèlem a szerelmesek egymàsra talàlnak ❤
#149
#148: Tényleg nem találja error meg ilyeneket ír. Rémlik valami, mintha egyszer nevet módosítottam volna, de arra már nem emlékszem. Lehet hogy valami számot is volt benne mikor regisztráltam. Hogy tudom ezt megnézni?