James C. Burns szomorú, hogy nem lehet Woods

  • Írta: Baloo
  • 2020. augusztus 31.
  • Hír
Link másolása
A nemrég bemutatkozott Call of Duty: Black Ops - Cold War-előzetesekben jó pár ismerős arc visszaköszönt, amikor azonban kinyitották a szájukat, a vájt fülűek kiszúrhatták, hogy valami nem stimmel.

Négy nappal ezelőtt nem csak formálisan bemutatkozott a Call of Duty : Black Ops - Cold War, de még egy eligazításon is részt vehettünk Ronald Reagan társaságában. Mind a két videóban felbukkant az előző részekből megismert Frank Woods, akinek a fizimiskája ismerős volt, viszont az orgánuma már kevésbé.

James C. Burns - az első két részben a karakternek hangot adó színész - ugyanis nem lett újracastingolva, és az ezzel kapcsolatos csalódottságának hangot is adott. Burns biztos benne, hogy az új szinkronszínész is profi munkát fog végezni, de mégis csalódottságot érez, hogy nem kapott esélyt sem arra, hogy újra Frank Woods bőrébe bújhasson. Elmondása szerint apait-anyait beleadott volna ebbe a szerepbe, hiszen mégis több mint 11 éves múlt köti a karakterhez.

Nem csak Woods lesz az egyetlen, aki más hangon szólal majd meg a Call of Duty: Black Ops - Cold Warban, ugyanis sem a Masont alakító Sam Worthington, sem a Hudson szerepében brillírozó Ed Harris nem tér vissza  - igaz, hogy Hudsont már a Call of Duty: Black Ops 2-ben is Michael Keaton szólaltatta meg, de őt szintén nem fogjuk hallani az új részben.

A döntés egyébként azért is érdekes, mert - a Modern Warfare legutóbbi etapjával ellenben -a Call of Duty: Black Ops - Cold War nem egy reboot lesz, hanem egy teljes értékű folytatás, kronológiailag az első és második rész között elhelyezve. Így könnyű megérteni, hogy miért csalódott James C. Burns, miközben azt látja, hogy az új színész az ő Frank Woods-féle karaktervonásait próbálja imitálni. 

2.
2.
#1: Alig maradna Koticknak, sajna nem tud adni fizetest :-(
1.
1.
Gondolom egyre több pénzt akarnak minden résznél kérni a színészek, az Activision meg gondolom nem akar nekik adni, mert nekik sincs...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...