Új-Zélandon már elérhető a mobilos The Witcher

  • Írta: Baloo
  • 2020. augusztus 31.
  • Korai verzió
Link másolása
Nincs még egy hete, hogy bejelentették a The Witcher univerzumában játszódó mobilos AR-játékot, a The Witcher: Monster Slayert, de a korai verziója már ki is próbálható Középföldén... akarom mondani Új-Zélandon.

Új-Zéland csodálatos tájai mellett a The Witcher-franchise rajongóinak most különösen megéri meglátogatnia a szigetországot (már ha éppenséggel lehetne), hiszen az elmúlt órákban élesedett a nemrég bejelentett The Witcher: Monster Slayer mobilos játék.

Igaz, a poszt alapján egyelőre csak iOS-rendszerekre elérhető az AR-játék, így az androidos felhasználók további várakozásra kényszerülnek. Mint bizonyára már tudjátok, a The Witcher: Monster Slayer egy olyan mobilos játék lesz, amely a Pokémon GO-hoz vagy a Harry Potter: Wizards Unite-hoz hasonlóan a kiterjesztett valóságba csábítja egy kis szörnyvadászatra a kalandorokat. A történet ötletesen a könyvek, a játéksorozat - és persze most már a netflixes sorozat - előtt játszódik, amikor még jóval több vaják járta a világot, mint a Fehér Farkas idejében.

Ha nem szeretnétek lemaradni arról, amikor a The Witcher: Monster Slayer a mi régiónkban is elérhető lesz, akkor iratkozzatok fel a játék hivatalos oldalán a hírlevélre - így a CD Projekt RED rögtön értesít majd mindenkit, ha már tölthető az applikáció.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...