Brit toplista: a Project CARS 3 a kanyarban sincs

Hiába érkezett több nagyágyú is a múlt héten, a dobozos eladásokat számláló brit toplista mezőnyét nem sikerült felrázniuk, még a Project CARS 3 sem jutott be a legjobb tíz közé.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#14
#11: Nagyon ixdé vagy ember. :D Jelentkezzen, akit érdekel a vergődésed! 1...2...3 leütve. Vergődéssel nincs baj, csak tartsd titokban.
#13
#8: Na jó,de hogy nem unják meg?Régebben megvettem,hogy majd multizok,nagyjából 2 napig le is kötött,azóta meg ott rohad.Pláne,hogy még idegesítő is.A matchmaking egy hulladek meg az egész multis része igénytelen és fapados technikailag.
#12
#11: Beleszámoltad az amortizációt is?
#11
#6: Lassan már 1 millás az a szimulátor köszi hogy érdeklödsz de tiltolistás nalam a project scars akárhány hulladék részt is adnak ki igénytelenségnek is van határa kb mint nálad :)
#10
Hát ezt nem csodálom hogy "kanyarba"sincs.Kanyart se tudta bevenni ez a játék egyenest a szakadékba ment.Hogy lehet kiadni egy ilyen félkész bugos játékot nem is értem.Mintha valami mobiltelefon port lenne mert ez kb azon a szinten van.Ott még talán elmenne...
#9
#7: Amúgy tényleg olyan a gta5 ezen a listán, mintha egy fizetett hirdetés lenne. Néha olyan egy brit lista, mint valami reklámoszlop. Minden nap elmész mellette melóba menet, amikor a hajnali fény karcsú karjaival körülölelt, ámbár mindig komor éjszakai felhők fényes sziulettjei megállíthatatlanul sugallják, hogy a heti játékeladás ever 4. helyezettje a Grand Theft Auto V dobozos változata.
#8
#7: A véglegesen bannoltak veszik újra, én soha nem csaltam, de magyarázkodnom kellett, amikor egy cigiszünetben megszórt egy orosz 18 millióval, csak úgy. Engem csak 24 órára függesztettek fel, de akkor is a qva nénikéjét az ilyeneknek.
#7
Gta5 számait nem hiszem. Ezek lemezes verziók. Kizárt higy ennyien vennék még mindig
#5
#1: Katasztrofális 2. rész?Ez sokkal gyengébb és még arcadeabb
#4
Én még mindig azon vagyok meglepődve, hogy a GTA5 ott van mindig a listán!
Nem azért mert rossz lenne, csak na, már mindenkinek megvan 4x :D és mégis még mindig veszik!
#3
Vagy csak szimplán unalmasak már az autós játékok. Mondjuk egy Midtown Madness remake még talán le tudna kötni, de a klasszikus versenyekből már annyi van mint szaron a légy.
#2
Ezek dobozos megjelenések a UK-ben, ember. Sem a Wasteland 3, sem a Project Cars 3 nem arról híres, hogy dobozos konzolos eladással burogatnák össze a világot.
Mind a kettő PC-s játék, nem angliában fogják őket dobozosan venni - de az való igaz, hogy a Wasteland 3 egyedül megéri az éves (48€, ha havonta fizeted) gamepass árát.

Inkább elárulhatnád azt a kulisszatitkot, hogy lesz-e teszt a Wasteland 3-ból?
#1
A katasztrofális második rész után nem is értem miért csinálták meg egyáltalán