Mozgásban a The Outer Worlds első kiegészítője

  • Írta: gorien
  • 2020. szeptember 1.
  • Videó
Link másolása
Hamarosan kibővül a tavaly megjelent The Outer Worlds története. A két beígért DLC közül az elsőben a Gorgon nevű aszteroidát kell felkeresnünk, egy új gameplay-videóban pedig az egyik mellékküldetésbe nézhetünk bele.

A júliusi Xbox Games Showcase-en mutatta be először az Obsidian a tavalyi év egyik legjobb akció-szerepjátékának, a The Outer Worldsnek a sztorikiegészítőjét, a Peril on Gorgont, ami a várható két DLC-ből az első lesz. Hogy hangolódjunk a jövőheti megjelenésre, kaptunk egy tizenkét perces gameplayt, amit a játék rendezője, Carrie Patel narrál.

A Peril on Gorgonban a Gorgon nevezetű aszteroidára vezet az utunk, ahol egy balul elsült kísérlet eltorzította a helyi élővilágot. Az új történeti szál mellé kapunk új páncélzatot, megemelik  a fejlődés felső határát, és három új fegyver is bekerül a játékba – ezek egyike a gravitációt is képes manipulálni.

A The Outer Worlds: Peril on Gorgon szeptember 9-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re. A második sztori-DLC érkezéséről még nem tudunk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...