Jövőre marad a Chivalry 2

  • Írta: gorien
  • 2020. szeptember 1.
  • Csúszás
Link másolása
A Torn Banner Studios középkori játékának, a Chivalry: Medieval Warfare-nak a folytatása már nem fog megjelenni 2020-ban. A koronavírus miatt kellett csúsztatniuk, de cserébe a fejlesztők több tartalmat ígérnek a startra.

A Chivalry 2-t a tavaly E3-on mutatták be, néhány hónapja pedig az is kiderült, hogy nem marad meg PC-n, a Microsoft és a Sony jelen- és újgenerációs konzoljait is beveszi. Most azonban rossz hírt kellett közölnie a Torn Banner Studiosnak: a játék 2020-ban már nem jelenik meg. A bejelentés szerint ebben nagy szerepet játszott a koronavírus, így több időre van szükségük, hogy „igazi folytatást” készíthessenek a Chivalry: Medieval Warfare-hez.

A csúszás tényét azzal igyekeznek enyhíteni a fejlesztők, hogy sok tartalmat, amit indítás utáninak szántak, már a játék 2021-es startjakor elérhetővé tesznek. Ez többféle térképet és játékelemet is lefed, ugyanakkor így is van mit várni az 1.0 után is – a lovak implementálása például csak a megjelenés után történik majd meg.

A fejlesztés közben gőzerővel folyik. A Chivalry 2 most van túl az alfatesztjének hatodik körén, a korábban nyárra ígért nyilvános bétatesztre pedig az év hátralévő részében kerül majd sor valamikor.

1.
1.
cobrausa24
(bocsi, nem a cikkhez tartozik), de aki erre jár és nincs meg neki a The Division 1, akkor itt beszerezheti az en-GB verziót:
https://register.ubisoft.com/the-division/en-GB
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...