Limitált ideig ingyenes a PC-s The Division

Akinek esetleg még nem figyelne ott a PC-s gyűjteményében a Tom Clancy's The Division első része, annak van egy jó hírünk: egy héten keresztül ingyenesen csaphatunk le a játékra, ami azután örökre a profilunkhoz láncolódik.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#20
#12: Mert nem hülyék.
#19
#16: Lent vannak az elvárásaid... Szidni kell, mert sokunk csalódott már a kiadóban: értsd, nem azt kaptuk a pénzünkért amit vártunk, amit mutattak, amit ígérték! Nem tudom hányszor lehet ezt tolerálni, meg lehet-e ezt egyáltalán bocsátani. Amúgy meg milyen műfajban viszi el ez a szar a prímet? Kik a kihívói?
#17
ezzel nem nagyon tudok mit kezdeni, ingyen próbálhat óvolt olyan sokat hogy kivittem a sztorit
értem hogy azért volt hátha bevonzanak vele embereket a multihoz meg egyéb további folyamatos cucchoz, de nem tudom, hogy megérte-e nekik...
a multi meg egyáltalán nem vonzz mert egy játékot toltam, rögtön csaló ellen dobott be
#16
#15: Tudod hogy van ez. Szidni kell mert "ubifos", amúgy meg műfaján belül lazán a legjobbak között van. Az általam próbáltak közül legalábbis messze ez viszi a prímet, a második résszel egyetemben:)
#15
Akárki akármit is mond, én 10 eujrót adtam érte ( ami nem sok ), mert nagyon lehúzták akkoriban a népek, de ha a duplájáért vettem volna akkor sem lennék csalódott... Mondjon aki akar, amit: a végjátékot leszámítva, csak single-ben játszva, szerintem simán megérte... Ajándéknak meg egyenesen csodás. Be is tolom a kölök fiókjába és végig toljuk coop is... Addig sem kell azzal a nyűves Stardew Valley-val játszanom ... :)))
#14
#12: Az is lassan sorra kerül már volt 3$, nyugalom :)
#13
Kinek van ideje jatszani, amikor sokkal szorakoztatobb kommenteket olvasni??
#12
de ez az első rész? Miért nem a 2-t adjál már akkor. Meh...
#11
#9
#4: More ebbű baj lesz:D Amúgy meg hey, tudod használni a szarkazmust bakker, ez azt jelenti, hogy talán valahol mélyen még humorérzéked is van. Máris nőttél a szememben:P
#8
#4: Akit érdekelt már rég be szerezte a FarCry 3.-at.
Ez a lehetőség (lehetőség, amivel élni lehet és nem visszaélni) most nem a fajtádnak szól, hanem azoknak akiket eddig nem érdekelt.
Nem akartak pénzt adni olyan stílusért ami lehet tetszene nekik a minőség miatt de nem érdekelte eddig őket. Vettek azonban fifát vagy f1-et esetleg final fantasyt vagy kingdom hearts-et.
Ne keverjük össze azzal amit te csinálsz pls.
Ezt nem az húzza be (illetve nem csak az) akinek ingyen a szar is jó, hanem az aki akar egy próbát tenni vele. :)
#7
#6: Jézusom, itt némelyik ember mintha be lenne oltva szarkazmus és irónia ellen!
#6
#4: Szerinted: amit ingyen kapsz az a sátán, de ha ugyan azt megveszed 1000ft-ért akkor áldás...

Hol a logika ebben?

Wtf???
#5
#4: Erre biztos nem fog senki válaszolni.
#4
Aki most húzza be jó mélyen nézzen magába és gondolkozzon el hol a helye a világban... volt már 1$ is akkor kellett volna nem most ingyen. Gondolkozzatok már el magatokon...
#3
#2
FarCry 3 is ingyenes. Igaz Kínában, de nem kell VPN-el vacakolni. Szóval akinek nincs meg húzza be.
#1
Végre nem egy epices ingyenes játék.