Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning - a harcos útja

  • Írta: Baloo
  • 2020. szeptember 1.
  • Videó
Link másolása
Kereken egy hétre vagyunk a 2012-es akció-szerepjáték, a Kingdoms of Amalur: Reckoning felújított változatának a megjelenésétől, ezért a kiadó egy újabb előzetessel szeretné egy kicsit megpörgetni a játék marketingjét.

A zsivány után a harcos útjával folytatódik a Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning karakterarchetípusainak bemutatása:

A Might specializálódást értelemszerűen a brutális nyers erőt preferáló játékosoknak találták ki - hatalmas kétkezes fegyverek és pusztító csapások jellemzik ezeket a karaktereket. Akárcsak a Finesse esetében, a Might beállítottságú hősöket is felruházhatjuk egy-két zsivány-, esetleg varázslóképességgel, hogy ha éppenséggel szívesebben játszanánk egy csatamágust a szimpla harcos helyett.

A Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning szeptember 8-án jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

7.
7.
drat576
Jó hogy a videó majdnem fele nem is "might" képesség, hanem csak kivégző-mozdulat ^^
6.
6.
user101
Naaah! Ez egy nagyon szerethető RPG-volt a maga idejében, kellően hosszú, érdekes és változatos világgal / történettel ( bár kissé gyerekes khmmm... Fable... :) . Én kifejezetten kedveltem: a Steam szerint kereken 88 órám van benne...

Őszintén szólva ( bár lehet, hogy megszépültek az emlékeim ( ennyire talán azért nem )), de kb. úgy néz ki, mint az eredeti... :) Ennek tükrében azoknak akiknek megvan, adhatnák ajándékba, mint a Bioshock-okat például... :)
4.
4.
Ati1975
#2: 12.990 ft a dobozos verzió a legtöbb kozolboltban.
3.
3.
Darksiders84
#2: Érdekelt volna a most megjelent Windbound is de meglepődtem hogy 10 ezer aztán végülis nem is lett egy nagyon kiemelkedő de azt hittem hogy ezek 6 ezres kategória mondjuk nem sokat vásároltam digitálisan
2.
2.
Darksiders84
Kíváncsi leszek mennyiért akarják majd eladni Ps-en mert gondolom csak digitálisan lesz.
1.
1.
kanguru
Ez komoly van pofajuk kiadni egy remastert ilyen kornyezeti texturakkal?? ertem en hogy futni kell a regi mobiltelefon szintu konzolokon, de miert nem vartak meg akkor a nextgent... bar igaz nem sokba kerul manapsag kiadni egy "uj jatekot" gyakorlatilag egy online patch csak nagyobb.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...