Íme, a PlayStation Now szeptemberi kínálata

Hónapról hónapra rendületlen lelkesedéssel bővíti a Sony a saját streamingszolgáltatását, ami ezúttal négy új címmel lesz gazdagabb. A horrorjátékok rajongói kifejezetten örülni fognak a szeptemberi kínálatnak.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#8
#7: 4 kampány van benne, ami fejenként terjedelmesebb, mint egy komplett Re2 vagy Re3 Remake,csak kár, hogy pont az hiányzik belőlük, amitől azok jók lettek.
#7
#6: Én szeretem a hatodik részt is, csak baromi hosszú.
#6
YanezModerátor
#3: A hatodik részt nem tudtam kitolni. Annyira egy unalmas gyenge játék, hogy hagytam a csába. A legrosszabb rezi. A 7-ik viszont életem legjobb RE része!
#5
#4
WWE 2K19 sztori módja nekem nagyon bejött. Leülsz vele próbálkozni és kisvártatva azt veszed észre, hogy azért nyomod, mert valami Éjjel-Nappal Budapest szintű eseménynél beégetett valami álarcos bohóc és olyan tré volt, hogy már tényleg agyon akarod verni érte. Igazából nem ajánlom senkinek, de szerintem jó a cucc. Nem elég, hogy a valóságban is tettetik magukat a harcosok, a játékban is ugyan úgy van minden megoldva, úgyhogy ilyen 4th wall break az egész játék.
#3
#2: Nem. Még a 6.résszel szenvedek (már lassan évek óta). Nagyon utálom, de tudod.. Mindent sorban
#2
YanezModerátor
#1: Láttam egy hozzászóló, mondom tuti Godach az, mert szereti a psnow kínálatát. :) Jó szórakozást hozzá. RE7 nagyon nagy játék, de úgy emlékszem már kitoltad...?
#1
A címkéhez nyugodtan rendelhetnétek linket is (főleg ha van anyag innen). Nem kellene keresgélni tesztet, cikket, pletykákat. Köszi am, én imádom ezeket a psnow és Gold újdonság cikkeket :)