Bemutatkozott az NVIDIA RTX 3000-es szériája

A tegnap esti előadás keretei közt az NVIDIA hivatalosan is lerántotta a leplet a GeForce RTX 3070, 3080 és 3090-es videokártyáiról. Az új generáció flagship GPU-ja az alacsonyabb ára ellenére is rádupláz az RTX 2080 erejére.
  • Írta: szlav

Kommentek

#124
Amúgy ezt nézzétek meg, érkezik jövő csütörtökön a 699-be kerülő 3080:

https://www.caseking.de/pc-komponenten/grafikkarten/nvidia/geforce-rtx-3080

Persze ezek nem ref karittyók, de az egyik fele bőven 700 felett van, a másik fele meg bőven 800 felett.
#123
És még mindig nincs szerkesztés gomb...
#122
Uhh, mi lett ebből az oldalból skacok.. :(
#121
Uhh, mi lett ebből az oldalból skacok.. :(
#120
#119: Ahogy lejjebb írtam, egész más ha valaki megnéz valakit akit többnek gondol, mert megjelenése tetszik neki , és nem az a tény hogy fiatal.
#119
#118: :D
Ember legyen a talpán, aki a kis miniszoknyában megmondta volna ezt előre. Én is csak amikor visszafordultam és megláttam az arcát, akkor szégyelltem meg magam.
#117
Kövezzetek meg, de ma az anyósülésen utazva hazafelé, olyan picsa mellett mentünk el, hogy ki kellett tekernem a nyakam hogy visszanézzek. Nem vagyok cici, fenék, comb fetisiszta nekem az arc árul el mindent.
Amikor visszanéztem és láttam hogy ez a csaj a fiam is lehetne 8-10bévesen,rögtön eszembe jutott ez a cikk
Na mondom, most génkapcson tuti kinyírnának.
#115
#108: Tuning volt a lényeg nem ? 2150 max nitroval megy. Ennyire büszke vagy a vizes valamidre arról is várok videót, még a Metro sem jött, tudom a Yt- nincs ilyen. Faszméregetés helyett támaszd alá amit állítász, ne innen onnan küldj linkeket.
#114
#113: Össze vagyok törve utólag. De még várok 10 évet és csak utána jelentem fel. :)
#113
#112: Remélem jól lekúrtad, csak ne mondd el, mert felhasználható ellened a bíróságon XD
#112
#107: Most, hogy mondod... Hesstegmítú... Még nem voltam 18 amikor egy 19 éves hölgy "rontogatott"...
#111
#107: Ez mondjuk igaz, többek között ezért is preferálom jobban ezt oldalt, mint a többi játékos fórumot, na meg mert ide még nem gyűrűzött be a clickbait cikkek/címek korszaka, meg az ilyen-olyan streamerek fürdővize sem bír hírértékkel szerencsére. Akkor viszont tényleg nem értem, hogy miért okés ez így nekik, de hát az ő dolguk, csak ne csodálkozzanak, ha a normális tagok lelépnek...
#110
Biztos veszek majd ilyet csak nem most. A 24 GB jól hangzik.
#109
#93: Van pár napon barnult 13-as aki több Gyulait fogott mint én cickót 38 év alatt. Indiában, na meg itt is sokszor 13-14 és már lassan családanya. Vannak szapora nációk, kultúrák. Kiraknám őket, a követőikkel akikknek igénye van rá egy megyébe. Boldogítsák egymást. Egy ilyen szabad megye, lehetne bármit, csak vissza jönni nem:)
#107
#105: Nekem ki van kapcsolva minden követés és reklám blokkoló a GK-n, hátha valami reklámbevételhez jutnak, de nem, mert kajak nem látok így sem egy reklámot sem. Szóval pénzük abból nem lesz, hogy bármi pörgeti a kommentszekciót. De tényleg, a fő oldalon sem látok egyetlen egy reklámot sem, max csak az itt megnyitott youtube videókban jelenik meg a banner lent, de abból nem a GK kaszál, hanem a videós.
#105
#101: Ohh, én most az általános viselkedéséről beszélek, ezen a pedós dolgon túllendültem, én is szoktam meggondolatlanul mondani dolgokat (más kérdés, hogy én ezt képes vagyok belátni), megesik. Csak az a kettős mérce zavar, hogy másokat kivágnak ilyen-olyan indokkal, ez a paprikajancsi meg napi szinten cseszi szét a morált, és épp csak jutalomfalatkát nem kap érte. Világos, hogy a személyeskedés moderálással jár, és jogosnak is érzem az összes ilyen jellegű hsz-em törlését (mondjuk annyira nem volt sok), de tényleg csak a személyeskedés érdemel moderálást, és semmi más? A TheVR chaten például ez a gyerek egy "a" betűt nem tudna leírni, olyan gyorsan vágnák ki onnan. Persze az meg már a túlsó ló másik oldala, de azért mégis csak rendezettebb az egész. Mondjuk a facebookos vergődései alapján jó pár oldalról kidobták már a francba, vajon véletlenül? Itt persze maradhat, mert úgy tud peregni a kommentszekció egy-egy megszólalása után (mint azt a mellékelt ábra is mutatja), hogy azt egy 500 nézős chatszoba megirigyelné. Hát melyik üzemeltetőnek ne lenne az jó?