Megvan a következő Ubisoft Forward dátuma

  • Írta: szlav
  • 2020. szeptember 2.
  • Videó
Link másolása
Nem kell már sokat várnunk a Ubisoft következő streamjére. A franciák elárulták, hogy jövő héten jelentkeznek a legújabb közvetítéssel, és egy kis ízelítőt is adtak abból, hogy mi vár majd ránk.

Szeptember 10-én, 21 órakor érkezik a Ubisoft Forward következő adása, melyet a szokásokhoz híven nálunk is élőben követhettek majd. A bejelentésekkel és friss hírekkel készülő streamet egy rövidke kedvcsináló vezette fel, amelyből megtudhattuk, hogy melyik Ubi-játékok kerülnek majd reflektorfénybe.

A műsort egy órával megelőző pre-show a kisebb vagy régebbi játékokról szól majd, így halhatunk majd néhány újdonságot a Roller Champions, a For Honor, a The Division 2 vagy a Ghost Recon: Breakpoint felől.

Ezt követi a fő attrakció, melynek sztárja a Watch Dogs Legion, a Hyper Scape, a Rainbow Six: Siege és a nemrégiben átnevezett Fenyx Rising lesz - a címcserét időközben a Ubisoft is megerősítette. Ez pedig nem minden, a műsor után ugyanis a stúdió indít egy beszélgetős panelt is, ahol mélyebben értekeznek majd két, eddig meg nem jelent játékukról.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...