Kiosztották a Gamescom legjobbjainak járó díjakat

Habár idén rendhagyó módon kizárólag online eseményként tartották meg a Gamescomot, a rendezvény szokásos díjátadója ezúttal sem maradhatott el. Tarolt a Cyberpunk 2077.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#13
#12: Inkább ne legyen semmilyen "géming show", mint ilyen értelmetlen baromságok. Ennyi erővel az összes díjat odaadtam volna a gta 6-nak aztán szevasz. :D
#10
#8: Én barátja vagyok a Cyberpunk 2077-nek és várom is, de amúgy a kérdés teljesen jogos. A Dragon Age: Inquisition-nel is ez volt a gixer. Még meg sem jelent a játék, már kapta a 20 pontos teszteket, meg az esszéket a királyságról, aztán megjelenés után, pár nappal év játéka lett elég publikus módon. De addigra még végig vinni sem tudtuk, pedig én is első naptól szigorúan toltam hard-on. Aztán amire kezdett komolyabban leesni a tantusz, hogy ezzel a játékkal átvertek, mert kurva szar az egész, már full piedesztrálra volt emelve és arany keretekben árulták a kulcstartót, amire rá van írva a játék címe.

Mondjuk ettől konkrétan még semmi okom nincs félni a CD esetén, de tény és való, hogy a díjátadók dátumaira időzített hype megjelenések mindenféle díjazásai faszán eltorzíthatják a képet bármilyen játékról és utána lehet csak nagyot csalódni. benne.

Alapvetően a Witcher 3 kicsit a fejükbe szállt (én nem bántom őket érte, de akkor is tény) és remélem, illetve szeretném, hogy ha CP egy marha jó játék lenne. A saját 10, vagy 5 évenének a nagy közismert ágyúja.

De azért hadd próbáljam már ki előtte...
#8
Hogy lehet valami úgy a legjobb, hogy az még meg se jelent? A legjobb szimulátor pedig egyértelműen a Flight Simulator.
#7
#5: Erről már én is olvastam valahol,érdemes kivárni azt a plusz 1 hónapot azért a plusz 1 évért!
#6
#5: Úgy tudom,hogy jövő évtől értékhatárhoz kötik a garanciát.
#4
Legjobban várt hardver :Xbox Series X (Microsoft). Szerintem a Ps 5 jobban várják
#3
Ez az év vicce :D :D :D :D Szakadok! Legjobb SIM PC3 :D Isteneeem. És a többi!
#2
#1: Hát ez így elég gáz ja. Úgy felhypeolják a cyperpunk2077-et, hogy alul múlja majd az elvárásokat szerintem.
#1
Ezeknek a 70 %-a ki se jött. Minőségi egy díj kiosztó....