HWSW: Bemutatták a Samsung Galaxy Z Fold2-t

  • Írta: fojesz
  • 2020. szeptember 2.
  • Hardver
Link másolása
Kiköszörüli az előd csorbáit a Samsung Galaxy Z Fold2: a gyártó legújabb hajtogatható telefonja végre értelmezhető külső kijelzővel és új zsanérral érkezik - írja nagytestvérünk, a HWSW.

Menetrend szerint bemutatkozott a Samsung legújabb hajtogatható kijelzős okostelefonja, a Galaxy Z Fold2: a készülék tavaly megismert előző generációjával a gyártó sietett az elsők között hajlítható panellel szerelt okostelefont piacra dobni, ezért ugyanakkor súlyos árat fizetett. A készüléket rengeteg gyermekbetegség sújtotta, a sérülékeny kijelzőtől a porral nehezen bíró zsanérokig, illetve a telefon apró, alig használható külső panelje kapcsán sem voltak túl pozitívak a visszajelzések - a pöttöm kijelző kezelésének nehézkességét mi is megtapasztaltuk. A telefon második generációja már jóval ígéretesebb, az az előd több gyengeségét is ki tudta nőni.

A legfeltűnőbb újdonság a külső panel, amely 6,2 hüvelykes képátlójával végre az előlap szinte teljes egészét kitölti, a tetején középen a panelbe ütve pedig egy szelfikamera is helyet kapott. A panel a piacon megszokottnál is nyújtottabb a maga 25:9-es képarányával, amelyhez 2260x816 pixeles felbontás párosul, 386 PPI-s pixelsűrűséggel. A fedlapi képernyő így végre nem csak néhány alapvető, lehetőleg gépelést nem igénylő funkcióra vethető be, hanem maga is teljes értékű panelként használható, akárcsak egy hagyományos okostelefon esetében. Így akkor sem kell korlátozott funkcionalitásra hagyatkozni, ha éppen csak egy kézzel tudjuk kezelni a telefont.

Érdekelnek a további specifikációk? Olvasd el a HWSW cikkét!

2.
2.
logic5
#1: Te most egyébként mi az úristenről is beszélsz?
1.
1.
hedzsooo
Mondjuk az árazáson nem tudom hogy ki + mit csodálkozik, mintha van aki szerint nem is lenne világjárvány elelni intézkedések kb. mindenhol, illetve a velejáró elbocsátások, tüntetések... Meg már eleve volt ugye egy nagyobb gazdasági válság megint ami ezzel szépen új fokára jutott...

Ilyenkor fura lenne, ha valaki nem árcsökkentéssel próbálkozna a fogyasztás/vásárlás érdekében...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...