Új címek érkeznek az Xbox Game Pass kínálatába

A Microsoft menetrendszerűen tette közzé, hogy milyen újdonságokra számíthatnak az Xbox Game Pass PC-s és konzolos előfizetői a hónap első felében. Emellett az aktuális távozók névsora is ismertté vált.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#13
#11: Khm, erre én is vevő lennék. Ha nem gond.
#12
#11: Akár hogy számolom 1300 forintra se jön ki havonta. :D
#11
#10: Nem is jól írtam.
16+1 hónap 22 ezer szóval másfél év. Megbízható srác, tudom ajánlani.
#10
#9: Persze, hisz itt esz a fene mindig :D
Egyébként most egy ismerősömnél 22ezer huf az éves gamepass ultimate :D
#8
#7: Figyelj!
Ha veszel bundle csomagokat PC-re és eladod ami nem kell pár € centért, akkor lehet ki tudod hozni nullára. xDDD

Na de viccet félretéve.
Játszol PS4-en és főleg PC-n.
De most tegyük fel, hogy a GamePass elérhető lesz PS-re is, ahogy mára már az EA Acces is. Maradna ennyi az ára, mint most és benne lenne ugye az xCloud is.
Tehát fizetsz havi 5 ezret azért, hogy PS-en minden Xbox cimet elérj (ha már nem xClouddal) ami nem jelent meg PS-re de a többit már csak licence ellenőrzéssel elég lenne. (tehát ha megjelent PS-re akkor érzékeli a Store hogy neked van aktív előfizud, így elég csak letölteni és játszani)
Szóval a lényeg: Előfizetsz ultimate csomagra ami havi 5 ezer. Cserébe eléred a teljes X és PC kínálatot Ps-en, mobilon (mert ugye ott az xCloud) PC-n és Xboxon is. Havi öt ezerért :D
Persze ebben az árban benne van a GOLD is amit nem használsz mert nincs xBoxod így a box gold kínálatát sem használod, de (rád van kényszerítve). Viszont még így is csak 5 ezer! Nem fizetnél elő rá? :D
#6
#5: Na látod, sokszor annyira összemosom vagy leegyszerűsítem magamnak a dolgokat, hogy ez a Live dolog már eszembe sem volt.
Nekem évekig volt GOLD előfizetésem de a multit nem használtam csak max 40 órát kb. Viszont akkor még nem igazán volt Bundle meg ezmegaz, hanem előfizettem egy éves PS+-ra és Gold-ra majd behúztam a játékokat és örültem neki, mert ennél jóval többet költöttem volna ha külön-külön megveszem.

Igazából, mivel nem vagyok box ellenes (sőt valamilyen megmagyarázhatatlan okból ma már sokkal szívesebben játszom konzolon) nekem az ottani gamepass is alap. A PC-s lassan megint alap és ha bejön az xCloud úgy ahogy fentebb írtam (tehát mindenen is eléred) akkor nem úgy számolok, hogy Jajjjj Gamepass pc 1300 forint, boxra meg megint 1300 és tuti költök ennyit mobilra is (ami mindjárt havi 4 ezer és még kompromisszumokat is kell kötnöm, hogy ilyen játékot ezen, olyan játékot meg azon tudok tolni hanem azt nézem, hogy befizetek havi 5 ezret, amit ha lebontanék külön-külön még lehet többe jönne ki de legalább elérem összesítve az egész könyvtárat PC-n, Boxon vagy ugye akár Mobilon is.
Akkor már letojom, hogy ebbe benne van a GOLD is amit sosem használok de kifizettetik velem.

Kütyüre visszatérve: LOOOOL
Úgy nézek én ki, mint egy újgazdag valaki vagy márkabuzi? :D
Persze a minőséget megfizetem tehát szerintem a "csak a márkát fizeted ki" szöveg csak a szarrágók dumája, de azért hülye nem vagyok és felvágós sem. Én próbáltam Razert, szerintem nem ér annyit amennyivel többe kerül pl. De van a PS-nek is ez az Elite kontrollere, szerintem az sem éri meg (nekem aki nem versenyszerűen) játszik, azt az árat. Nem jut eszembe hirtelen a neve.
Szóval az igazat megvallva én fele ennyiért néztem valami gagyibbat mert egy kicsit crytekes vagyok még akkor is, ha tudom, hogy az olcsó húsnak híg a leve.
Erre rápróbálok, bár mint ahogy írtam is, az aszimmetrikus elrendezés számomra alap, szóval leselkedek hátha találok valami olyasmit. :D
#4
Amúgy, arról lehet tudni valamit, hogy ha az Ultimate csomagba bekerül az Xcloud, akkor azt PC-n is ugyan úgy lehet használni? (Lehet konkrétan le van írva csak én nem figyeltem és most marha lusta vagyok utánakeresni)
Mert ha igen, akkor ha azt nézi az ember, az sem olyan mocskos drága.
Ha az Xcloud működni fog PC-n is, akkor ahogy most a PSNow szolgáltatásában a PS3 játékokat tudja nyomni az ember, akkor itt is megnyílik a PC-sek előtt a teljes Xbox Classic és X360 Gamepass kínálat, ami azért már több mint pazar.

Nekem sokszor van olyan, hogy valamit elkezdek PS-en vagy Boxon és aztán a kölykök ott ülnek a youtube előtt (vagy valami exkluzív vagy Lego-s "szar" előtt, de játszanám tovább, így megveszem gyorsan PC-re is. Nem mondom, hogy ez havi szinten van, de évente előfordul azért 3-4x szóval nekem már ha csak egy átlag 3500 forinttal számolok, akkor ingyen van egy negyed év.

Nem beszélve arról, ha átfedés van a mentések között és még veszek egy olyan kütyüt is amit Kawada ajánlott, aztán ha nem olyan izmos nap van, szépen előkapom a sprinterbe a mobilom és folytatom ott.
#3
Nincs semmi gond a gamepass-el. Én a Resi 7 és a Quantum Break közül az utóbbit vártam, de semmi gond, az is jönni fog. Tell Me Why jópofa, hogy így érkezget, de pont annyira fogok játszani vele, mint más hasonlóval. Másrészt, PC szemmel én örülök, hogy simán jönnek a kemény PC címek bele. Nagyon jó ár/érték a dolog, mert olyan címek jönnek, amivel tényleg sokat lehet játszani és itt nincs semmi 4 órás bullhsit DLC. És nézd meg Usagi kun, rögtön két japánság is van benne. Nyilatkozz, ezekről mit kell tudni?
#1
Ugye tudjuk kiről van szó?
https://i.imgflip.com/4dm31z.jpg