10 percig pörög a Necromunda: Underhive Wars

  • Írta: szlav
  • 2020. szeptember 3.
  • Videó
Link másolása
Amíg a negyvenegyedik millenium űrgárdistái eretnekekre és xenosra vadásznak, az ipari kaptárvárosok mélyén őrült bandaháborúk folynak. Lássuk, hogyan fest mozgás közben a Necromunda: Underhive Wars!

A Mordheim: City of the Damned alkotói ezúttal a Warhammer 40.000 univerzumát szemelték ki maguknak. A Games Workshop Necromunda című társasának alapjaira építő Underhive Wars egy körökre osztott taktikai játék lesz, az X-COM madártávlati kamerája helyett azonban hátsó nézetből irányíthatjuk az ócskavasba öltözött bandatagjainkat. A játék megjelenése már a küszöbön van, így érkezett egy kiadós ízelítő, amely egy gyorstalpaló mellett egy teljes ütközetet is bemutat.

A Necromunda: Underhive Wars szeptember 7-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

2.
2.
shatterhand
#1: Én ezt a w40k táblás jatekok kozt hasonlitom ossze. Azok utan ez végre felüdülés.
Szabad mozgás, a w40k egy kevésbé ismert világában.
1.
1.
Én szeretem a körökre osztott játékokat, de mint ha mostanában nagy divat is lenne ez a körökre osztósdi. Ráadásul egy jó körökre osztott játék után nincs kedvem rögtön egy pont ugyan olyannal játszani... Nem néz ki amúgy rosszul ez a videó, de már elég nagy a választék a hasonló jó cuccokból. Ott van a Desperados 3 is, ami jól sikerült és a Wasteland 3 is és ez csak az idén nyár. Ezek meg hosszú játékok - mint általában az ilyenek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...