Toronyházat mászunk a The Division 2-ben

A Massive Entertainment elcsent egy-két fejezetet A rajtaütés című film forgatókönyvéből. A Summit nevezetű frissítésben egy százemeletes toronyházat kell kipucolnunk, felfelé haladva azonban egyre komolyabb ellenállás vár majd ránk.

Ha láttátok a The Raid című indonéz akciófilmet, akkor ismerősen fog hangzani a The Division 2 legújabb frissítése. A legutóbbi fejlesztői livestreamből ugyanis kiderült, hogy a Summit nevezetű új tennivaló egy százemeletes épületet állít majd elénk, melynek minden emeletén egy rakás ellenfél, minden tizedik szintjén pedig egy újabb főellenfél vár ránk - természetesen a magas szintű loot sem marad majd el.

Az egyre nehezedő kihívást a századik emeleten egy végső bossfight koronázza majd meg, de szerencsére nem kell egyetlen nekifutással eljutnunk idáig. A rendszer minden tizedik emelet után elmenti a játékállásunkat, így innen folytathatjuk majd a lépcsőzést. Az újdonságokat részletesebben bemutató streamet itt nézhetitek vissza:

A Summit a Warlords of New York kiegészítőcsomag részeként érkezik a játékhoz. Pontos megjelenési dátumot egyelőre nem kapott a frissítés. 

7 komment - szólj hozzá!