Toronyházat mászunk a The Division 2-ben

A Massive Entertainment elcsent egy-két fejezetet A rajtaütés című film forgatókönyvéből. A Summit nevezetű frissítésben egy százemeletes toronyházat kell kipucolnunk, felfelé haladva azonban egyre komolyabb ellenállás vár majd ránk.
  • Írta: szlav

Kommentek

#7
#4: Köszi a kimerítő választ:) teljesen meg tudom érteni amúgy, hogy valaki nem szereti a Ubisoft címeket, többek között én is orrolok rájuk azért, mert (szerintem) részben nekik köszönhető ez a "legyen minden openworld" mánia, amivel már tele a hócipőm. Plusz tagadhatatlan, hogy nagyon egy kaptafára készülnek a játékaik, a kreativitás legkisebb igénye nélkül. Épp ezért szelektálom én is a címeiket, igazából egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány Ubi címmel játszottam ebben a genben: Far Cry 3, AC: Black Flag, Origins, Division 1-2. Igazából ennyi, pont elég, hogy ellegyek velük, de még ne sokalljak be tőlük:) Divisionnel is úgy voltam, hogy szerintem mindkettőben van kb 100-120 órám, ami egy lootershooterhez képest édeskevés, sokaknak több 100-1000 órája van benne, de nekem ez így elég volt:) Amíg tartott szerettem, műfaján belül remek darab mindkettő, más kérdés persze, hogy nagyon nem való mindenkinek a - valóban - repetitiv loothajszolás.
#6
Hmmm. A 2 legalább nem úgy frissül mint az első hogy csak nehézségi fokozatokat tolnak bele. Megnézzük mit tud majd. :)
#5
#4: Az első részét nagyon vártam,de nem volt se konzolom(csak a 360),se számitógépem.Végül boxon kipróbáltam,mert az egyik rokonomnak meg volt.Nem estem tőle hanyatt.Eszméletlenül repetitív (és unalmas)játék az első rész.17-es szinten hagytam abba,mert a legtöbb víztisztítós,csatornás küldetés copy-paste volt.
Megmondom őszintén,hogy nem tudom hogy a Ubisoft mikor kezdett szart gyártani játék helyett.A Splinter cellek korrektek voltak,Prince of persia,Beyond good and evil,AC egészen a revelations-ig úgyszint.
#4
#3: Én nem akarom fikázni a Division 1-2-t, mert nem játszottam vele. Lehetőség megvolt, mert most az ingyenes 1-et nem tudtam elfogadni, mert már ott volt nálam. De hogy mióta, vagy honnan, hát fogalmam nincs.

Nekem is csak a személyes véleményem mindaz, amit a játékról írok, bármit is képzeljen bele bárki - de a lényeg, hogy nekem nem keltette fel az érdeklődésem ez a játék. Persze lehet, hogy egész jól ellennék vele, vagy valami, de az sem baj, ha kihagyom.

Ezeket a játékokat már masszívan átjárja az online multiplayer hangsúly és szerencsére lehet benne jókat is költeni valamire. Automatikusan, még tudat allatt is... [Mekkora bullshit: szánt szándékkal] <- Szerkesztve
...elkerülöm az ilyen játékokat és az így felszabaduló időt beleteszem más természetű játékokba. Úgyhogy én nem tudom megítélni, hogy miért lehetne esetleg jó a Division.

De én már eljutottam arra a pontra, hogy kvázi nem is érdekel, hogy mi a jó benne. Ubisoft: OK. Én nem mondok nemet a játékaikra, csak éppen mostanában olyanok a játékaik, amikre nemet mondok. Szívesen várnék tőluk valami tök jó játékot. De amikkel jönnek, ez a Wacsdoksz 4 ez irgalmatlanul nem is az, hogy tré, hanem csak nem kelti fel az érdeklődésem. Esse meg másse, úgyhogy nekem csináljanak valami jót. Beyond Good & Evil-ből is nemhogy csináltak volna egy full jó második részt, most valami űrmulti randomgenerátor fuckup jön, de még az sem jön, mert szar. Ha meg kijön, valami Anthem méretű nova lesz az örök klasszikusok planetáriumának a kupolájára vetített 3D-s képen.

meh

Csináljanak már egy jó játékot legalább, ha pénzt akarnak érte kérni
#3
#1: Nem mostanában léptem be, de erre én is rálesek:)

#2: Ki gondolta volna, hogy te fogsz Ubisoft hír alá szarkasztikusnak tűnő, de amúgy cinikus megjegyzést írni...de ha már így megkérdezed: a Division 2 egy túrabicikli, és az az új TikTok kihívás, hogy ilyenekkel kell felmenni toronyházak tetejére, majd vissza. De ez bent van a cikkben is, hát nem olvastad?:P
#2
Ez a Division 2 egy játék, vagy mi ez?
#1
na ez jol hangzik.