Az Into the Breach az Epic Store heti ajándéka

  • Írta: gorien
  • 2020. szeptember 4.
  • Akció
Link másolása
Az FTL mögött álló Subset Games hozta össze az Into the Breachet, amit ezen a héten ingyen ad az Epic Games Store. A heti ajándékon túl a Borderlands 2 Lilith-központú DLC-je is ingyen szerezhető be októberig.

Az Epic Games Store ezen a héten csupán egy játékot ad ingyen a szokásos akciójuk keretében, igaz, az legalább minőségi. Az Into the Breach 2018-ban jelent meg a Subset Gamestől, amiben a vek nevű fajtól kell megvédenünk bolygónkat az időutazás és megannyi óriásrobot segítségével.

Voltaképp azonban mégsem ez az egyetlen bezsebelhető nyalánkság a boltban. Tegnaptól elérhető a 3 out of 10 utolsó epizódja is, amit öt héttel ezelőtt kezdett ajándékozni az Epic, így már teljesen végigjátszható ez a játékfejlesztők között játszódó, őrült kaland.

A Borderlands 2 rajongói is örülhetnek, ugyanis október 2-ig ingyenes a Commander Lilith & The Fight for Sanctuary DLC, amit 2019-ben a harmadik rész felvezetéseként adtak ki. A májusban ajándékozott The Handsome Collectionnek nem képezi részét, tehát aki még csak azt szerezte be, most kiegészítheti gyűjteményét.

Szeptember 11-étől a vasútépítgetős Railway Empire, valamint a nagy gazdasági világválság vidéki Amerikájába kalauzoló, történetközpontú Where the Water Tastes Like Wine lesz ingyenesen beszerezhető.

3.
3.
Mortis
#1: pedig nagyon jó kritikákat kapott;annak ami, kiváló. engem a Where the Water Tastes Like Wine érdekel majd nagyon, szemeztem vele régóta
1.
1.
dvs00
Újabb 16-bites szar. Lapozzunk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...