Friss képeken az Immortals: Fenyx Rising

  • Írta: gorien
  • 2020. szeptember 4.
  • Képek
Link másolása
Egy pár óra alatt eltüntetett Microsoft Store-adatlapnak hála egy csokornyi képet kaptunk az egykor Gods & Monsters néven ismert Immortals: Fenyx Risingról. A képek mellett egy megjelenési dátum is felbukkant.

A Microsoft Store tovább folytatja jó hagyományát a véletlen leleplezéseknek. Ezúttal az Immmortals: Fenyx Rising került sorra, amihez néhány új képet és megjelenési dátumot is kaptunk, amit az internet szemfüles része természetesen megőrzött, mielőtt az áruházi adatlapot eltávolították.

A Ubisoft a szeptember 10-i Ubisoft Forwardon tervezi leleplezni az Immortals: Fenyx Risingot (ami Gods & Monsters címen kezdte tavaly), így érthető az áruház gyors reakciója. Nekünk azért itt maradtak a képek, amin a főhős különféle mitikus szörnyekkel küzd meg, és különböző páncélzatokat is láthatunk. A történet szerint Fenyxnek egy sötét átoktól kell megmentenie a görög isteneket, szóval sok hasonló lénnyel vívott csatára számíthatunk.

A már elérhetetlen oldal szerint december 3. a játék megjelenésének időpontja, ami PC-n, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön, Xbox One-on és Series X-en, valamint Nintendo Switchen és Stadián is játszható lesz.

5.
5.
latis666
#3: Lehet hogy időrendben ez megelőzi
4.
4.
KopyAti
#3: Kérdőjel akart lenni a végén!
3.
3.
KopyAti
Szegény Kratos ezért dolgozott!
2.
2.
Zuzmo
#1: Eddig egy gyenge Assassin's Creed és Breath of the Wild koppintásnak tűnik...
1.
1.
crytek
Várom már az első gameplayt. Végre lesz pc-re is egy Zelda :) :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...